Business Loan senang lulus

CG Sponsors




aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
sape yg nama bersih, ada rekod pinjaman dengan bank, boleh dapatkan pinjaman cash utk bisnes. walaupun takde company lagi, atau company masih baru, boleh kowteam semua tu.

strictly PM only
 
Sponsored Post

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
sape yg nama bersih, ada rekod pinjaman dengan bank, boleh dapatkan pinjaman cash utk bisnes. walaupun takde company lagi, atau company masih baru, boleh kowteam semua tu.

strictly PM only
boleh kawtim? camane tuh? :-?:-?:-?

agak berminat..nak tau.. ym lah bro.
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
isi borang dulu, upfront fee rasanya xder..nanti confirmkan
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
lambat ke cepat yg penting confirm
 

ash79

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2009
Messages
399
Reaction score
0
Points
10
broo... mcm mana nak kontek
 

ash79

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2009
Messages
399
Reaction score
0
Points
10
bro.... aku berminat mcm mana nak kontek u bro for further info
 

anak_jatiperak

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2009
Messages
5,360
Reaction score
6
Points
65
Berminat

sape yg nama bersih, ada rekod pinjaman dengan bank, boleh dapatkan pinjaman cash utk bisnes. walaupun takde company lagi, atau company masih baru, boleh kowteam semua tu.

strictly PM only
Salam....saya memang berminat:hubungi 01-5097016:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register