BTC USD 56,045.7 Gold USD 1,777.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Business funder

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
tidak percaya ke? lebih baik percaya!

kepada mereka yg ada duit atau tuan punya projek. back up dg projek pasti dapat kemudahan tunai. Jumlah USD 10 juta.

Kebiasaannya tuan punya projek atau org yg ada duit mencari bank instrument sama ada SBLC atau BG.Boleh dikatakan instrument bank banyak Scam atau Fraud dalam pasaran! Untuk mengelak kesemua ini , kontek saya.

Dalam pasaran ketika ini Credit line owner yg mempunyai duit.

kita adakan table talk meeting utk mereka-mereka yg hendak duit, hubungi saya timoer 019-3889143/013-2359738
 
Sponsored Post

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
Usd 10 juta itu bersamaan RM 30 juta. Nampaknya pembaca thread ini tidak berusaha mendapatkan duit ini
 

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
Bayangkan tidak ada interest! mana nak cari ini ?

rm 30 juta akan dibayar dalam bentuk trances dalam setahun.....

semua ada agreement dan berstamp lagi.masih takut ke?
 

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
Credit line owner ni memang kaya......
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
Bayangkan tidak ada interest! mana nak cari ini ?

rm 30 juta akan dibayar dalam bentuk trances dalam setahun.....

semua ada agreement dan berstamp lagi.masih takut ke?

ketinggalan jaman ka... ingat menda berstamp dan ada agreement xle scam ka... kt BNM tu dah byk kena freeezzz sume... agreement dan stamp yg ada kena campak longkang jerk...
 

Timoer

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2010
Messages
641
Reaction score
1
Points
15
ketinggalan jaman ka... Ingat menda berstamp dan ada agreement xle scam ka... Kt bnm tu dah byk kena freeezzz sume... Agreement dan stamp yg ada kena campak longkang jerk...
....

Terpulang ! Jika saya tipu dah lama KDN heret saya ! Muhammad 27 jika tak percaya pun tak apa !

 

MegaOne

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2013
Messages
302
Reaction score
9
Points
15
TT pm detail. nak tau jugak camner.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register