Buka akuan dengan courier servis

CG Sponsors




hankeymeal

Freshie
Joined
Oct 1, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Salam,

Macam mana nak buka akaun dgn courier servis?Cth citilink.Berapa kena bayar?Dokumen apa yang perlu?Dapat diskuan tak utk courier?Ada minimum berapa banyak kena hantar sebulan?

Terima Kasih.
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
skynet senang ko leh apply kat website jer
nnti branch manager call ko balik
 

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,194
Reaction score
160
Points
73
citylink dgn skynet mn lg ok dr segi servis & harga ye??
 

hankeymeal

Freshie
Joined
Oct 1, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
sy selalu hantar sendiri sebagai walk in customer.selalu hantar doc ke klang dr kl.citylink rm5.75 esok pagi sampai.skynet rm7 selalu sampai petang.pos laju rm5.45 selalu sampai petang juga.
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
TT apply skynet je tt... betul macam fanlee bg tau... skynet senang aply... lagi satu kalau dah buka account pun dapat diskaun sikit dari harga biasa... dan satu lagi dokumen tu rasanya ic ngan daftar niaga je kot... daftar kat website... nanti branch manager yg terdekat ngan tt akan call tt.. suruh tt pergi submit dokumen... mudah dan senang... penghantaran pun cepat... :-bd
 

ah fan

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
klau nk murah tu skynet ok la..klau nk grand sket dhl,nationwide,gdex..nk apply bwk daftar perniagaan je..ngn ic owner company..
 

chel_fi82

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,125
Reaction score
33
Points
30
aku selalu guna ABX EXpress lagi murah..
 

hankeymeal

Freshie
Joined
Oct 1, 2009
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
doc yg saya pos perlu sampai ke destinasi secepat mungkin.saya hanya hantar ke klang.kalau hari ni pos,nak esok pagi sampai klang.saya dah try skynet,pos laju,citylink.citylink 99% sampai esok jam 10-11am.skynet xtentu.kadang2 pukul 2.kadang2 pagi.pos laju selalu sampai 3pm-4pm.
ada sapa2 yg tau rate citylink,skynet after discount?
 

bimmers

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2008
Messages
495
Reaction score
2
Points
15
nationwide express takde hal je sampai klang pagi sbb hub dia dkt shah alam. sebelah2 je TT...
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
dulu ade akaun dgn skynet skg dh tutup akaun dgn skynet n buka dgn surereach plak..dedua pn ok..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register