Wanted Buaian baby terpakai

CG Sponsors




aswada

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2012
Messages
270
Reaction score
0
Points
10
salam semua ada sesiapa x yg nk jual buaian baby terpakai kalo ada kaki besi die je tu pn dh ok..nk letak kt kampung.anak tido pkai buaian so bila balik kg xde buaian anak susah nk tido..sesiapa ada nk jual boleh wassap kt no 0135014120 terima kasih :):) area rawang selayang kuala selangor kl tgk tmpat..
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
baloi ka nak beli 2nd punya
hat baru saja pun baru rm 75 :D


 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,427
Reaction score
21,052
Points
1,671
murah jela baik beli baru je
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
murah jela baik beli baru je
betul tu...
utamakan keselamatan anak...
berbaloi kalo labur lebih untuk anak :D

barang 2nd hand...belum tentu kualiti maintain.. #:-S
 

aswada

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2012
Messages
270
Reaction score
0
Points
10
baloi ka nak beli 2nd punya
hat baru saja pun baru rm 75 :D


uit bia bonar baru rm75??
aku beli yg cmtu rm2++ kot..beli kt mana bro?:-?:-?
tu yg aku cari yg seken je kaki die tu..
 

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
dah murah dah skrg ni bro..xsmpai seratus pun..sbb org dah xbnyk pakai buai skrg..sbb susah nak bwk g mane2..
 

aswada

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2012
Messages
270
Reaction score
0
Points
10
mahal lagila bro..ce bgtau tmpat mana yg xsampai rm100 tu..kt mudah yg seken pn rm100 xle nego hahaha
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
uit bia bonar baru rm75??
aku beli yg cmtu rm2++ kot..beli kt mana bro?:-?:-?
tu yg aku cari yg seken je kaki die tu..
a.a...baru la RM 75
semua kedai perabot kat kedah ni jual harga RM 75 :D

ceq siap beli dua lagi..

satu lagi wife bawak pi skolah...
anak2 murid dia buat gantong punching bag :))
 

aswada

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2012
Messages
270
Reaction score
0
Points
10
uumakaih..meh kirimkan cek sepotong dua..mana nk dpt kt kl cmni..huhu
xpe nnti balik usha2 dlula mna tau ada kt sini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register