BTC USD 56,897.6 Gold USD 1,778.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Bosch Electric Hand Drill

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Brand Bosch multi function
Ada 3 function iaitu korek lubang, korek lubang + impact dan impact sahaja. Berapa harga korang boleh dapat? saja nk survey harga...kalau harga market mahal...aku nk lauching harga durian runtuh...hahaha

Satu lagi...bateri hand drill 12volt & hacker batu konkrit ..berapa market price ye?
 
Sponsored Post

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
dah lupa harga market.. sebab dah bertahun beli.. kasi je terus harga paling terbaik boleh kasi.. insyallah saya akan membeli..
 

terunesepi

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
4,105
Reaction score
63
Points
30
Brand Bosch multi function
Ada 3 function iaitu korek lubang, korek lubang + impact dan impact sahaja. Berapa harga korang boleh dapat? saja nk survey harga...kalau harga market mahal...aku nk lauching harga durian runtuh...hahaha

Satu lagi...bateri hand drill 12volt & hacker batu konkrit ..berapa market price ye?

nak buat full settlement ke?loan bank mana ye....ko bayar deposit berapa dulu...:eek::eek::eek:
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
kalau aku kasik harga bawah rm500...ada brani? Model GBH 2-26DRE
 

biggie80

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2010
Messages
3,293
Reaction score
802
Points
71
bukak bid...starting baper TT...senang :D
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
bukak bid...starting baper TT...senang :D

X perlu bukak bid...aku leh dpt byk kalau nak..dia ni supplier terbaik aku pasal tools..harga mmg cukup cantik...tapi biasa la kan ..dlm bisnes harga makup tu mestila ader....adat meniaga maa...nanti aku tepek gambar bila free...
 

mi2jie

Junior Member
Joined
Apr 21, 2012
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
10RE, aku blh dpt dlm rm185..klu murah dr tu aku nak beli dr TT
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register