Boleh tak pergi sendiri merisik?

CG Sponsors




roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
soklan cepu emas lagi??:eek:

agak2 boleh tak pegi sendiri..tadak goyang nye..pernah tak org buat?

aku just tanye jer..in case nanti kalo aku nk g merisik nanti..sume org sibuk..aku p sendiri jer :))
 
Sponsored Post

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
pegi je selambe, mcm aku g risik isteri aku ahahah tapi aku bawak mak ngan akak aku lah ngeeee :D
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,867
Reaction score
8
Points
65
boleh aje. seblom famili aku dtg merisik aku dah dtg merisik dulu. kira unformal la, bila dah dpt green light baru famili aku dtg merisik yg formal plak. hehe
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
boleh aje. seblom famili aku dtg merisik aku dah dtg merisik dulu. kira unformal la, bila dah dpt green light baru famili aku dtg merisik yg formal plak. hehe
maksud aku yg formal lah..yg tak formal sume org tau p :D
 

fauzizul

Legendary Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
11,777
Reaction score
9
Points
120
pegi je buat selambe.. klu kene halau lari balik..:)):))
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
buleh je..tapi jgnla sorg2..even kalo sebtang kara xde sedara mara pun datangla dgn kawan..
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
buleh je..tapi jgnla sorg2..even kalo sebtang kara xde sedara mara pun datangla dgn kawan..
situasi skrg kalo aku nk mai sorang..agak janggal x?mati aku kene belasah ngn org kampung t..dah ler rambut pjg :))
 

ah fan

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
nk merisik kalo p sndri kena buat mcm james bond..pki spek itam..kot hitam..bru nmenye perisik..
 

warheadfx

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,274
Reaction score
278
Points
41
buatlah ikut adat .. merisik ni kerja orang tua .. tak semestinya ibu bapa .. pak sedara pun takpe ... lebih afdal kalau mak-bapa yang datang, boleh la kenal bakal besan ... masa nak merisik, bawaklah cincin belah rotan sebentuk ... sebagai tanda dah dirisik & booking. pas tu boleh la bincang nak bertunang ...

masa aku dulu, aku hantar orang tua pergi ke rumah orang tua dia .. bila dah sampai, aku pergi ke pekan .. biar diorang settle.. tu lagi manis .. dah settle, aku datang utk join makan dan balik ...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register