Ask/Help Boleh tak korang bantu miecs pasal LZD

CG Sponsors




miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
salam warga CG

miecs nk minta tolong sikit ni, pasal lazada

miecs baru buka kedai disana , jual barang2 dari china dan amik komisen sikit

ada dlm 2-3 org je beli brg miecs, yg lain hanya pandang tak order pun, jadi miecs nak minta korang beli dan miecs bayar korang balik,

#utk record sales je
#kitajagakita
#darurat sesuap nasi

dalam lazada boleh letak dlm 500 brg shj, kena jual lebih dari 50 customer baru boleh tambah brg ke seribu produk

masalahnya lazada bagi kuota sikit je untuk letak barang (500 products), dan pembeli amatlah sikit disini, nak bersaing dengan peniaga china lagi la mmg kita boleh menang punya,

jadi nk buat survey dulu, korang boleh x bantu miecs

beli barang murah dlm 30-40 rm (miecs xhantar la brg tu) kemudian miecs bank in balik duit tu kedalam akaun korang

harap boleh discuss kat sini dan nnt miecs bagi link kedai
 
Sponsored Post

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
Link kedai miecs : https://www.lazada.com.my/products/...?spm=a2o4k.seller.list.11.bbc91bcbfU9pwT&mp=1


Saya nak minta sesiapa yang beli sila pm sy bagi nickname anda dilazada serta di carigold, dan nombor akaun bank untuk dapatkan balik duit, yang sudah dibank in kedalam akaunnya jika sudi boleh tak tolong vouch, utk saya senaraikan beserta ahli CG yang lain

Disini ada tiga barang dibawah rm20 beserta link pembelian dari store lazada miecs (MaklumMan)

1. https://www.lazada.com.my/products/...l?spm=a2o4k.seller.list.3.bbc91bcbfU9pwT&mp=1

2. https://www.lazada.com.my/products/...l?spm=a2o4k.seller.list.6.bbc91bcbfU9pwT&mp=1

3. https://www.lazada.com.my/products/...?spm=a2o4k.seller.list.11.bbc91bcbfU9pwT&mp=1

boleh juga pilih barang yang lain jika mahu

SEMOGA ALLAH SWT MERAHMATI KITA SEMUA, DAN KEPADA ADMIN CG TERIMA KASIH BANYAK BANYAK YA
 
Last edited:

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,011
Reaction score
3,798
Points
236
Link kedai miecs : https://www.lazada.com.my/products/...?spm=a2o4k.seller.list.11.bbc91bcbfU9pwT&mp=1


Saya nak minta sesiapa yang beli sila pm sy bagi nickname anda dilazada serta di carigold, dan nombor akaun bank untuk dapatkan balik duit, yang sudah dibank in kedalam akaunnya jika sudi boleh tak tolong vouch, utk saya senaraikan beserta ahli CG yang lain

Disini ada tiga barang dibawah rm20 beserta link pembelian dari store lazada miecs (MaklumMan)

1. https://www.lazada.com.my/products/...l?spm=a2o4k.seller.list.3.bbc91bcbfU9pwT&mp=1

2. https://www.lazada.com.my/products/...l?spm=a2o4k.seller.list.6.bbc91bcbfU9pwT&mp=1

3. https://www.lazada.com.my/products/...?spm=a2o4k.seller.list.11.bbc91bcbfU9pwT&mp=1

boleh juga pilih barang yang lain jika mahu

SEMOGA ALLAH SWT MERAHMATI SESIAPA YANG MEMBANTU MIECS, AMINN YA RABB, DAN KEPADA ADMIN CG TERIMA KASIH BANYAK BANYAK YA
promote dibahagian sepatutnya? disini https://carigold.com/forum/forums/trading-zone.243/

gunakan perkataan "marking" merah diatas untuk perniagaan haram disisi agama Islam, yang maha tahu yang maha Esa akan bantu
semoga berjaya :)
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,099
Reaction score
2,649
Points
201
Tak best beli barang dekat lazada. Cadangan beralih ke shoppe. Jangan ambil semua barang letak dalam channel. Fokus a few product yang ada market. Early marketing adalah proses buang harga sikit.

Memang rugi sikit. Tapi xpe, bagi orang kenal dlu. Sebulan dua, baru tambah barang bagi banyak. Sebab user lebih yakin nak membeli.

Tapi tak pasti teknik yang dibuat oleh TT untuk apa. Better cari niche market. Tengok pengguna nak apa. Promote produk tersebut.

Cadangan shj. Tapi aku mmg x minat lazada ni. Tak user friendly langsung. Rating pengguna pun x brpa nak meyakinkan pembeli.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register