To Sell BlogXpress - Buat pasif income macam siakap keli

CG Sponsors




AzahirZolkepli

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2014
Messages
127
Reaction score
29
Points
20
BAGAIMANA SIAKAP KELI BUAT INCOME PASIF

Dari dulu selalu dengar orang cakap boleh buat income pasif dengan blog, tapi macam mana sebenarnya yang dikira pasif tu?

Income Pasif ni ialah income yang dapat apabila anda tak buat apa-apa pun. Duduk diam, tidur makan di rumah, duit masuk berduyun-duyun.

Tu baru income pasif :D

Tapi boleh ke buat macam tu?

Boleh!

1) Anda setup blog niche ( pasal haiwan ke, pasal hiburan ke, pasal agama ke, apa-apa je yang bermain di fikiran anda )

2) Letakkan iklan produk ( affiliate atau produk sendiri )

3) Letakkan kod adsense (affiliate)

4) Setup auto publish content 🔥

Kemudian orang yang masuk web, akan baca artikel. Sambil baca, nampak iklan, terus beli produk. Dapat la income atau komisyen dari situ.

Itulah salah satu income stream blog-blog viral seperti Siakap Veli, Pen Merah, The Vocket, BeautifulNara dan lain-lain. ( Itu salah satu, sebenarnya ada banyak lagi income stream mereka )

Tetapi, masalah utama dalam senarai tu yang selalu usahawan kita pada hari ini nak kena hadap ialah no 4, iaitu nak buat auto publish content yang sesuai untuk blog anda.

Sebab itu Rashvin ( rakan IM kami ), hari ni beliau lancarkan satu plugin khas untuk pengguna Wordpress iaitu plugin BlogXpress

Apa BlogXpress nih? BlogXpress ni adalah satu software yang membantu wordpress buat AUTO PUBLISH CONTENT

Anda boleh AUTO publish content mengikut keyword yang anda nak pakai dalam blog menggunakan plugin Blogxpress.

Anda hanya perlu set keyword yang anda nak guna, sistem ni akan cari artikel berkaitan keyword dan publish dalam blog anda.

Kalau anda jual produk kurus, anda boleh set keyword kurus.

Atau anda jual produk kucing, anda set je keyword kucing!

Baru setiap traffic yang masuk dalam blog anda adalah traffic yang memang nak kurus atau minat kucing. Traffic yang targetted dan berkualiti.

Oh ya, blogXpress ini juag terdapat dalam pelbagai bahasa termasuk English,Bahasa Melayu, Mandarin, Tamil, Arab, Urdu dan dan banyak lagi.

Menarik kan?

Baca info lanjut kat sini

Terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,100
Reaction score
1,256
Points
206
Khas Untuk Marketer Yang Nak Buat Income Pasif..
Kini anda boleh hasilkan ratusan website dengan content yang dicipta secara automatik tanpa perlu ada pengetahuan mengenai penulisan.
Hanya perlu ‘set & forget’ untuk jana income sampingan!



Bina blog automatik dalam apa jua niche

Boleh rank website tanpa perlu SEO optimization

Boleh jana income dengan content automatik

Boleh masukkan unlimited content

Inject html code untuk monetization

Semua bahasa boleh digunakan

INFO LANJUT KLIK SINI
==> http://bit.do/blogxpressunlimited <==

==============================================


Bagaimana BlogXpress Bantu Anda Jana Income?

Apabila anda boleh publish content secara automatik, ini bermaksud anda juga boleh publish berita terkini mengenai suatu yang viral dalam niche anda. Apabila orang search mengenai isu tersebut, blog anda juga akan menerima trafik percuma daripada Google.


BERIKAN CONTENT VIRAL
Apabila ada isu viral, content tersebut juga akan dimasukkan dalam blog anda. Trafik akan masuk melimpah ruah daripada enjin carian.


BUAT BRANDING BLOG
Daripada trafik percuma itu, anda brandingkan blog anda supaya mereka tahu di mana nak cari isu terbaru selepas ini.


MONETIZE
Letakkan HTML code di dalam setiap artikel atau integrate dengan Amazon untuk jana income secara pasif. Simple kan?
Anda Boleh Hasilkan Blog Viral Anda Sendiri Selepas Ini

Anda mengidam nak ada blog viral sendiri? Selepas ni anda boleh hasilkan blog viral sendiri yang memiliki kelebihan berbanding blog viral popular lain:

Q
Tak perlukan team penulis content
Q
Tak perlu susah payah buat content sendiri
Q
Tak perlu upah orang untuk urus blog
Q
Tak perlu kerap login masuk web pun
Q
Tak perlu susah payah uruskan onpage SEO
Q
Tak perlu lagi guna paid traffic lepas ni

Dah bersedia nak bina blog viral popular yang terbaru untuk rakyat Malaysia?
Dapatkan akses BlogXpress anda hari ini juga!


INFO LANJUT KLIK SINI
==> http://bit.do/blogxpressunlimited <==

 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,100
Reaction score
1,256
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARREYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Anda mengidam nak ada blog viral sendiri? Selepas ni anda boleh hasilkan blog viral sendiri yang memiliki kelebihan berbanding blog viral popular lain:

Q
Tak perlukan team penulis content
Q
Tak perlu susah payah buat content sendiri
Q
Tak perlu upah orang untuk urus blog
Q
Tak perlu kerap login masuk web pun
Q
Tak perlu susah payah uruskan onpage SEO
Q
Tak perlu lagi guna paid traffic lepas ni

Dah bersedia nak bina blog viral popular yang terbaru untuk rakyat Malaysia?
Dapatkan akses BlogXpress anda hari ini juga!

INFO LANJUT KLIK SINI
==> http://bit.do/blogxpressunlimited <==
 
Sponsored Post
Top
Log in Register