BTC USD 23,753.0 Gold USD 1,772.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blogmas takleh letak Chatbox?

khairilhusni

Legendary Member
gem
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
Aku baru perasan tadi, ape ntah admin buat sampai hilang chatbox.

aduuhhh...
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Messages
9,557
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
apa kelebihan blogmas?
 

adar

Super Active Member
Messages
9,027
Paid Membership
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
sape owner baru blogmas yer..

nama dia adam. ada company hosting sendiri. masa beli dulu dia janji akan improvekan blogmas. ckp blogmas akan dihost kat server plg power. intel xeon 4 cpu. ram 16gb. tp perfomance mcm haram jadah je aku tgk.

masa aku host dulu pakai intel xeon gn ram 2gb je tp takder la bermasalah mcm skrg. asyik2 mysql cannot connect. ***** dia :))

menyesal plak. baby yg aku bela dr kecik smpi remaja jd remaja bermasalah lepas dpt ayah baru. makan dalam tu :-?
 

khairilhusni

Legendary Member
gem
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
ada no tepon owner tu tak? or email ke...

visitor aku bising la email aku suh letak semula chatbox kat blog lirik lagu.

hampeh tul... blog lain ok je ada chatbox, blog lirik lagu je takleh letak.
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
ada no tepon owner tu tak? or email ke...

visitor aku bising la email aku suh letak semula chatbox kat blog lirik lagu.

hampeh tul... blog lain ok je ada chatbox, blog lirik lagu je takleh letak.

blogspot punye ko xde ke??
 

adar

Super Active Member
Messages
9,027
Paid Membership
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
ada no tepon owner tu tak? or email ke...

visitor aku bising la email aku suh letak semula chatbox kat blog lirik lagu.

hampeh tul... blog lain ok je ada chatbox, blog lirik lagu je takleh letak.

ni email dia adam @ turnkeyinternet.net. dia org US tak silap aku.
 

khairilhusni

Legendary Member
gem
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
still problem, admin tak balas msg ke. huhu... hampeh la servis gini.
 

khairilhusni

Legendary Member
gem
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
arghh... tension tul. apsal la blog aku je yg takleh letak chatbox. blog lain ok jer. hampeh tul... peminat aku dah bising. huhu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register