BTC USD 63,968.8 Gold USD 4,495.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes Loan

lotusbridge

Fun Poster
Messages
321
Joined
Apr 13, 2009
Messages
321
Reaction score
5
Points
15
salam warga GC,

Mungkin telah ramai yg agak fobia dgn bisnes loan/SME loan dsb
takpe...kami faham kegusaran anda tuh..:)

Apa yg kami cuba tawarkan disini adalah "jalan" untuk mendapatkan
pinjaman2 perniagaan drp istitusi kewangan di seuruh Malaysia.

Jalan yg terbaik ialah dgn mempunyai Kertas kerja atau Perangcangan Perniagaan yang LENGKAP dan SEMPURNA.Jadi disini kami menawarkan KHIDMAT PENGURUSAN PINJAMAN PERNIAGAAN ( pakej lengkap bersama menyediakan kertas kerja ) utk tujuan permohonan pinjaman
tersebut.

Kami bukannya "broker atas angin" atau "orang dalam" yang menentukan kelulusan dengan caj2 dan komisyen yg langsung TAK MUNASABAH.

Kami hanya bertindak secara profesional memberi khidmat nasihat dan menyediakan segala keperluan (kertas kerja) yang terbaik sekiranya anda mempunyai kelayakan asas dalam permohonan pinjaman tersebut.

Syarat2 asas :
1- Mempunyai premis/pejabat tetap
2- Beroperasi tidak kurang 2 tahun ( pinjaman Bank )
3- Beroperasi tidak kurang 6 Bulan ( pinjaman Tekun )
4- Mempunyai ac semasa syarikat

** Blacklisted - bergantung kpd kes ( lebih 30k,susah nak ejas )

Ini adalah PERKHIDMATAN PROFESSIONAL dan pihak kami mengenakan caj profesioanal SAHAJA.TIADA KOMISYEN selepas kelulusan.

segala pertanyaan juga boleh email pd saya : [email protected]

1st step utk kami membuat analisa ( FOC ):D

1- emailkan sijil ssm lengkap
2- emailkan bank statement 6 bulan

tujuannya untuk kami menganalisa kelayakan anda :)cgrock

SEHINGGA HARI INI KAMI TELAH MEMBANTU LEBIH DARI 700 USAHAWAN KECIL DAN SEDERHANA MENYEDIAKAN KERTAS KERJA DAN BERJAYA MEMPEROLEHI PEMBIAYAAN DARI INSTITUSI KEWANGAN TEMPATAN DAN KEMENTERIAN.
 
Kertas Kerja yg kami sediakan merangkumi :

1- KERTAS KERJA PINJAMAN
2- ALIRAN TUNAI PERNIAGAAN
3- RANCANGAN PERNIAGAAN
4- ANALISA PASARAN
5- LAPORAN UNTUNG RUGI TAHUNAN
6- LAPORAN AUDIT
7- DAN DOKUMEN2 LAIN YANG BERKAITAN
 
acc semase tak gune name syarikat..personel current...ssm da 2 thn...opis/premis takde...boley ke apply??
 
Aliran kerja kami :

1- Emailkan sijil SSM / bank statement 6 bulan serta ceritakan serba sedikit
mengenai perniagaan anda serta perancangannya. ( email : [email protected] )

2 - Kami akan nilaikan profile tersebut. ( proses 2-3 hari berkerja )

3 - kami akan menghubungi anda utk memberi nasihat tentang pakej pinjaman yang sesuai berserta dgn jumlah kelayakan utk permohonan pinjaman.

4 - Jika bersetuju, kami akan mengeluarkan SURAT TAWARAN/SEBUTHARGA/INVOIS untuk tindakan anda.

5- Selepas "commitment fees" dijelaskan,pihak kami akn sendiri melakukan
site visit pertama
serta proses temuduga/mengambil gambar premis di tempat anda ( di seluruh malaysia )

6 - penyediaan kertas kerja ( proses 7-8 hari berkerja )

7 - Kertas kerja disiapkan ( pihak kami sekali lagi akn ke premis anda untuk tujuan menandatangani/cop borang permohonan pinjaman serta proses2 yang berkaitan ) satu salinan kertas kerja akan diserahkan kepada anda.Pembayaran sepenuhnya akan dibuat.

8 - Permohonan pinjaman akan dimajukan kpd agensi yg berkaitan.dlm masa 10 hari berkerja,anda akan mendapat jawapan drp pihak yg berkenaan ( YES/NO )

9 - Pihak agensi kewangan/bank akan melakukan site visit ke premis anda untuk tujuan kelulusan peringkat akhir.

10 - Surat tawaran kelulusan pinjaman di keluarkan.
 
yg buat nie konsultan yg kat bangi tu ker?
 
Back
Top
Log in Register