1 Hubungan Seks Antara Ayah dan Dua Orang Anak Perempuannya :
Pada waktu malam kedua-dua anak perempuan Nabi Lot menggoda ayah mereka yang mabuk dan mendapatkan anak darinya. ( Bible - Genesis 19:30-36
Yang atas tu memang ada dinyatakan di dalam bible secara terang. 2 orang Anak perempuan dia melahirkan 2 orang anak iatu seorang perempuan dan seorang
--------------------------------------------------------------
2 Anak Lelaki Berhubungan Dengan Ibunya :
Ruben anak lelaki tertua dari Yakub , pada saat ayahnya tidak ada , berhubungan seksual dengan isteri ayahnya dan Israel ( nama lain bagi Yakub ) mendengarnya . Adegan ini dilaporkan kepadanya, tetapi dia tidak memarahi atau memukul anaknya atas kelakuan tersebut. Tuhan juga tidak memberikan sebuah kata celaan pun kepadanya. ( Bible - Genesis 35:22 )
Yang di atas tu tak betul. Tak ada mengatakan dia tidur dengan ibunya. Dan perempuan dalam rumah* tu bukan isteri kepada ayah dia dan bukan ibu dia. Perempuan tu hanyalah seorang perempuan yang menumpang di rumah* itu
---------------------------------------------
3 Yahuda Melakukan Penzinaan Dengan Menantu Perempuannya :
Dia dengan segera menjadi hamil dan memberikan anak haram yang kembar yang kemudian menjadi nenek moyang Jesus Christ . Ini bererti Tuhan memberi penghargaan kepada Yahuda dan keturunannya . ( Bible - Genesis 38:15-30 )
Yang atas tu....Yahuda tak tau itu adalah menantunya kerana perempuan tu menutup mukanya. Dia yahuda fikir perempuan tu adalah seorang pelacur.
------------------------------------------
4 Amnon , Salah Seorang Putera Nabi Daud Memperkosa Saudara Perempuannya :
"Seorang anak lelaki yang mulia dari seorang ayah yang mulia" berdasarkan Bible yang "Suci" , Amnon dengan sebuah tipu daya yang hebat memperkosa saudara perempuannya Tamar dan Tuhan tidak menghukum atau menegurnya . ( Bible - 2 Samuel 13:5-14 )
Dalam bible memang ada menyatakan abang dia memperkosa\merogol dia.
--------------------------------------------
5 Putera Daud yang Lain Memperkosa Ibunya ( 10 kali berturutan ):
Absalom membentangkan sebuah khemah di atas loteng ( anjung yang berada pada atas bahagian bumbung rumah ) dan membaringkan 10 isteri ( gundik ) ayahnya dan memperkosa mereka semuanya satu persatu , di depan mata seluruh Bani Israel . ( Bible - 2 Samuel 16:21-23 )
Yang atas tu dalam bible tak ada mengatakan siapa memperkosa siapa. Tak betul.
6 Jerusalem ( Orang Yahudi ) Pelacur yang tidak pernah puas :
Tidak bangsa Asyur , Babylonia atau Mesir pernah dapat memuaskan pelacur Yahudi tersebut. Pelacur-pelacur lain dibayar oleh klien mereka atas layanan yang diberikan tetapi pelacur ini membayar klien mereka agar dilayani. " Dia membentangkan kakinya untuk setiap orang yang lalu!" ( Bible - Jehezkiel 16:23-24
7 Dua Orang Perempuan Bersaudara Bersaing antara satu sama lain Dalam Melacur :
"Bagi kegemarannya terhadap kekasih-kekasihnya yang auratnya seperti aurat keldai dan emosinya seperti emosi kuda.: ( Bible - Jehezkiel 23:1-35