Betul Ke aidforex.com scam

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17466
USD / JPY
104.290
GBP / USD
1.30024
USD / CHF
0.91017
USD / CAD
1.32956
EUR / JPY
122.505
AUD / USD
0.70610

CG Sponsors




wanfazlinz

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2009
Messages
556
Reaction score
8
Points
15
assalamualaikum,

kepada sesiapa yang pernah mencuba atau membeli barangan dari aidforex.com... sile beri komen sikit.. betul ke aidforex.com ni scam?
 
Sponsored Post

wanfazlinz

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2009
Messages
556
Reaction score
8
Points
15
harap sesiape yang dah mencuba tu...tolong2 la beri sedikit komen..
 

wanfazlinz

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2009
Messages
556
Reaction score
8
Points
15
sori..sbenanyer blom beli lagi.. sbb tu.. nak tanyer pendapat..sesiape yang dah beli dan dah pakai..

harap maklum..
 

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
adakah ni salah satu teknik untuk promote??
 

rover666

Freshie
Joined
Feb 4, 2009
Messages
18
Reaction score
3
Points
8
website yg dimaksudkan http://www.aidforex.com/ kan.
sapa yg terbaca forum ni memang bernasib baik sebab mood aku baik ari ni(besday aku ari ni).Teknik yg diajar amat mudah dan biasa aja,memang rugi sapa yg beli..hangpa boleh download teknik dia kat sini..aku bg pree aja..
http://tinyurl.com/ycbu2y4
download segera sebelum kena block..
lg satu jgn dok percaya ngan testimoni ni, semua reka sendirik aja..byk sgt org nak ambik jalan mudah nak tipu trader baru forex.Bengang betui aku ngan org camni..nak berniaga pun biaq la bg benda yg lebih berguna atau yg spesel,baru la org respect sikit
 
Last edited:

Flexiboyz

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2009
Messages
165
Reaction score
0
Points
10
website yg dimaksudkan http://www.aidforex.com/ kan.
sapa yg terbaca forum ni memang bernasib baik sebab mood aku baik ari ni(besday aku ari ni).Teknik yg diajar amat mudah dan biasa aja,memang rugi sapa yg beli..hangpa boleh download teknik dia kat sini..aku bg pree aja..
http://tinyurl.com/ycbu2y4
download segera sebelum kena block..
lg satu jgn dok percaya ngan testimoni ni, semua reka sendirik aja..byk sgt org nak ambik jalan mudah nak tipu trader baru forex.Bengang betui aku ngan org camni..nak berniaga pun biaq la bg benda yg lebih berguna atau yg spesel,baru la org respect sikit
Bro..dah pernah guna ke ? camne ? betul ke scam ?
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,461
Reaction score
1,028
Points
151
salam :)

pada aku, perkataan scam tu tak sesuai. scam ni penipuan. bagi aku aidforex tu tak tipu. cuma mungkin ilmu yang disampaikan tu terlalu basic dan memang kita dah tau pun. tu je. lebih kepada kualiti, bukan scam. kalo scam, ko dah bank-in duit pastu die tak kasi ebook tuw. hehehehe

dari segi testimoni plak, tengok pon dah tau reka sendiri. kamon la, testi siap ada gambar towww... gambar posing baik2 plak tow. hahahahhaa :))

pada aku, ni sbhgn drpd IM la, Internet Marketing. kalo ayat power, org beli la walaupun kualiti dia kita tak tau lagi. kalo dah beli & tak puas hati, cakap je la kat penulis tu. ada money back guaranteed kalo tak silap kan?

anyway, happy trading :)
 

rover666

Freshie
Joined
Feb 4, 2009
Messages
18
Reaction score
3
Points
8
yg sebenaqnya bukan aku yg beli pun,aku seaching kat internet aja,pastu jumpa site download pree tu..hangpa baca la yg mamat tu bengang gila pasai tak bg refund..so perkattan refund kat website tu sekadar utk tarik pelanggan aja,bila duit dah masuk dlm bank dia sori la nak bg balik..

teknik dia cuma pakai trendline, follow the trend..itu aja..RM97 hanya utk bgtau teknik tu mmg melampau..tak padan dgn harga..tak berbaloi-baloi langsung..

utk trader baru diluaq sana berhati2 la sikit ketika nak beli sistem,ramai sgt org nak kaya cepat dgn jual sistem yg basic dgn harga yg tinggi..bg aku RM9.00 pun dah amat mahal utk teknik tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register