Bengkel Forex & Teknik 10minit

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16744
USD / JPY
104.674
GBP / USD
1.29327
USD / CHF
0.91585
USD / CAD
1.33153
EUR / JPY
122.201
AUD / USD
0.70342

CG Sponsors




umieputra

Freshie
Joined
Jun 30, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
BENGKEL FOREX KAMI

Seperti mana yang kita semua tahu kebanyakan pembelajaran FOREX dijalankan dengan cara Seminar dan kursus tapi apa yang kami usahakan adalah bengkel yang lebih pendekatan kepada praktikal secara live trading untuk membantu kepada mereka yang masih baru melangkah ke Gerbang ini, seperti yang kita ketahui untuk mereka yang masih Fresh atau pun "ZERO" memang mempunyai masalah untuk memahami perkara yang terkandung diadalam FOREX Trading untuk permulaan pengenalan, jadi mengapa mereka ini terus menghadiri seminar atau kursus yang lebih advance yang mana kadar yurannya yang tinggi tetapi hasil kefahaman mereka ZERO.

MENGAPA 10 MINIT?
10 Minit kerana TEKNIK trading saya amat mudah tanpa memerlukan setting indicator dan templet yang memeningkan kepala, anda hanya bekerja 10 minit sehari untuk memasuki trading. Anda tdak perlu menjadi seorang Trader yang hebat untuk mendapat % profit yang tinggi memanimumkan Loss.,
saya juga tidak menggunakan mana mana Robot sebagai Trding.
Apa yang saya lakukan?
Teknik saya hanya membuat sedikit perkiraan terhadap CANDLESTICK itu sahaja!

 
Sponsored Post

umieputra

Freshie
Joined
Jun 30, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
mcm mana nk belajar?
perlu attend kelas utk lebih phm dan tau cara utk dpt profit.klau dh tau serba sikit tntg forex itu satu bonus.

Semua maklumat ada kat SINI.

p/s:takleh nk promote lebih2 nnt org block plak....hehe.
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,326
Reaction score
54
Points
40
blh tahan gak bro yurannya. gerenti blh paham ker? apa jaminan utk get popit?
 

umieputra

Freshie
Joined
Jun 30, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
blh tahan gak bro yurannya. gerenti blh paham ker? apa jaminan utk get popit?
kira ok la harga tu..klau dh phm n kena ngan teknik,berbaloi la ngan harga tu.insyaAllah blh phm.get profits?ni kena ikut disiplin la,takleh main hentam je so akn dpt la profits.

jgn tlambat bcoz market currency akn buat pengiraan akaun utk ptghan thn plak.so phm2 la market mcm mana....
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,326
Reaction score
54
Points
40
jgn tlambat bcoz market currency akn buat pengiraan akaun utk ptghan thn plak.so phm2 la market mcm mana....[/QUOTE

kelas biasa buat area mana?
 

umieputra

Freshie
Joined
Jun 30, 2009
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
jgn tlambat bcoz market currency akn buat pengiraan akaun utk ptghan thn plak.so phm2 la market mcm mana....[/QUOTE

kelas biasa buat area mana?
dah tgk web kami ke?
biasa kelas wat berdekatan terminal bas shahab perdana,alor setar.just bwk laptop sndr je,wifi kami sediakan.kdg2 ade request di penang br pegi tp kena arrange tmpt yg ada internet la.(ada broadband ok gak)
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,326
Reaction score
54
Points
40
blh tahan gak jauhnya tu. area lembah klang takde ker?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register