Wanted Bendera Palestine

CG Sponsors




neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,348
Reaction score
75
Points
40
Assalammualaikum.
Member CG ada yang tau mana bleh dapat tuk beli bendera ni?


Ada member cari supplier.
 
Last edited:
Sponsored Post

userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,379
Reaction score
71
Points
80
Sapa yg cipta bendera Palestin? Bendera yang mewujudkan asobiyah dan nasionalisme, patut kita kibarkan bendera daulah islamiah..
 

neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,348
Reaction score
75
Points
40
Sapa yg cipta bendera Palestin? Bendera yang mewujudkan asobiyah dan nasionalisme, patut kita kibarkan bendera daulah islamiah..
Salah section ke thread aku ni?
Apa yang berlaku kat sana memang soal nasionalisma pun.
Soal negara yang dirampas.
Nasib warga yang ditindas.
Agungnya perjuangan kat sana adalah pakej yang Allah sertakan dalam susun atur Dia untuk renungan dan peringatan muslim lain.
Nak kibar bendera Daulah Islamiah ciptaan negara mana bro?
ISIL? ISIS? Atau Panji Hitam Nusantara?
*kalau xtau kat mana kawan boleh dapatkan bendera tu, tak perlu reply sesuatu yang camni boh.
 

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
Aku pun nk satu. Mana eh... nk gantung kat umah
 

rustam

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
10,794
Reaction score
55
Points
125
tempah kat kedai silkscreen tak boleh ke bro
 

twinmos

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2009
Messages
635
Reaction score
0
Points
10
Aritu ade nmpk dkat uptown meru raya dekat ipoh..tp xpasti sama ade dia jual atau hiasan..sb xsingah masuk dlm kedai tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register