Belajar Coding EA (mql) asas

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

naimw

Active+ Member
Joined
May 18, 2017
Messages
2,769
Reaction score
193
Points
33
Dia last active bulan 9 tahun lepas... Huuuuu
 

Hamarni9370

Freshie
Joined
Aug 10, 2017
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Tumpang belajar kat si. Saya masih 0 lagi

Salam buat semua. Saya dah lama cari cara nak baca dan tulis code ea. Mudahan boleh belajar kat sini.

Terima kasih Admin.
 

tinmilo

Freshie
Joined
May 2, 2013
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Start dgn basic frame..differentiate between indi/script/ea punya..build guna template yg free2 dkt mql
 

HelangPutih

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2015
Messages
3,653
Reaction score
198
Points
33
aku pn terdesak nk blaja ea ni. xtau nk cari rujukan kat mane.
 

waksugeh

Active Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
1,117
Reaction score
7
Points
25
saper tau mcmana nak coding indi?
nak draw kat graf tu mcmana?
(coding ea dah tau. coding indi blum tau)
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,661
Reaction score
893
Points
166
den guna builder tak sama la dgn idea yg kita nak buat..
 

asyraf1156

Active Member
Joined
Jun 21, 2011
Messages
1,021
Reaction score
33
Points
40
saper tau mcmana nak coding indi?
nak draw kat graf tu mcmana?
(coding ea dah tau. coding indi blum tau)
Indi lain sket dr EA tuan.
Tuan kena pakai buffer. Cuba tgk contoh2 indi yang ada.

dia ada buffer. Buffer tu kita bleh set samaada line, histogram dan lain2. Buffer tu array setiap candle. isi nilai dlm tu nnt dia keluar dekat chart. EA boleh baca buffer ni guna iCustom
 
Sponsored Post
Top
Log in Register