Wanted Bekalan lintah diperlukan

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Saya memerlukan stok bekalan lintah yang telah siap dilaparkan dan dikuarantin untuk kegunaan terapi bekam lintah.

Anggaran kegunaan 100 ekor seminggu. Saya memerlukan pembekal lintah segera memandangkan pembekal sekarang dah makin berkurangan stok dan ramai penternak lintah dah gulung tikar :((

Sila hubungi saya di 0133197008 dengan segera.

p/s: Harga mestilah termasuk cost penghantaran.

Bagi pembekal yang ingin berurusan dengan saya untuk pembelian KALI PERTAMA saya tidak akan membuat apa apa bayaran sehingga stok lintah telah saya terima dan telah digunakan ( nak test lintah ok ke tak :D) dan jika ok baru saya akan buat bayaran bagi KIRIMAN/PENGHANTARAN kali pertama tersebut serta TERUS MEMBUAT BAYARAN bagi order berikutnya.

Untuk TEST KALI PERTAMA minima yang dikehendaki cukup 50 ekor saja dahulu.

Untuk maklumat lanjut tolong call saya.

0133197008 Hisham

http://www.bekamlintah.com
 
Sponsored Post

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
sapa2 penternak lintah apa lagi supply sekarang.. :)cgrock:)cgrock
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,112
Reaction score
71
Points
1,020
mmg sekarang ni ... payah .. dulu aku labur dalam lintah pun gulung tikar .. bro ternak sendiri ... :p
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
mmg sekarang ni ... payah .. dulu aku labur dalam lintah pun gulung tikar .. bro ternak sendiri ... :p
tak nak ternak sendiri sebab tak cukup ilmu...pi kursus ternak ada ler 2-3 kali tapi rasanya semua kasi ilmu tak abis...tu yang ramai gagal #:-S
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
sapa2 penternak lintah apa lagi supply sekarang.. :)cgrock:)cgrock
ye betul..kena dapatkan stok cepat nie...dah ada booking nak merawat orang dari Penang dan sabah hari sabtu ahad nie...kang depa mai aku tarak lintah lak ~X(~X(~X(~X(
 

jutawanzaman

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,227
Reaction score
51
Points
30
mmg maju la bisnes eboss nih..sampai lintah pun x cukup stok..

baru nk ckp suruh eboss ternak lintah sendiri...rasa eboss boleh buat..sbb eboss dah mahir pasal lintah nih...
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
lintah aku jarang nampak,pacat melambak kat sg langat ni eboss.ayah aku balik dari ngail patin,tu dia pacat. :p

BUMP untuk eboss!!!
 

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
try call dia ni tapi lokasi Johor Bahru
0127554710 (Zul)
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
113
Points
73
pegi dekat sungai/paya tangkap... banyak lh jugak..
setakat nk collect 100 ekor boleh kowt :D
 

tuah

Active Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
2,128
Reaction score
35
Points
30
bape rega tawaran tu eboss...

memang dah sebulan nie..stock agak susah due musim panas..lintah2 lari lam tanah.....

patut ar ramai pak bekam cari den...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register