BTC USD 49,134.0 Gold USD 1,786.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bayar 1 Percuma 1

imabiz

Active Member
Messages
2,301
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,301
Reaction score
53
Points
40
Assalamualaikum... salam sejahtera imabiz ucapkan...

tread ini imabiz buka bertujuan untuk membuat atau memberikan perkhidmatan review berbayar kepada anda semua..

Review apa yang imabiz buat ?

1. Blog / Laman Web

2. Service Perkhidmatan

3. Produk Anda

4. Dan apa sahaja yang anda ingin imabiz review

TetaPi , imabiz tidak review :

program-program internet seperti jutawan klik, dapat duit, MLM dan seumpama dengannya..

Apa keistimewaan review imabiz nie ?

keistimewaannya review akan kekal selagi Blog Imabiz dan imabiz dot co.cc tue wujud.... pengunjung pun akan bertambah ke laman web anda...

review nie ialah ulasan atau komen yang imabiz lakukan terhadap apa sahaja yang anda nak imabiz ulas... blog... perkhidmatan.. produk... dan mcm2 lagi... jadi ulasan imabiz tue imabiz akan letak di blog imabiz dan imabiz dot co.cc .... imabiz akan sertakan sekali link ke blog atau site anda... jadi pengunjung yang membaca artikel di blog imabiz atau di imabi dot co.cc yang tertarik pasti akan tgk link yang imabiz berikan.. jadi ini akan menambah pelawat ke blog anda atau website anda...

Alexa Blog Imabiz

contoh review dari imabiz :

http://imabiz.blogspot.com/2009/11/review-selangor-2u-dot-com.html

http://imabiz.blogspot.com/2009/11/pertandingan-menulis-karya-motivasi.html

http://imabiz.blogspot.com/search/label/Review%20Produk

http://imabiz.co.cc/blog/category/review

Apa kata mereka yang pernah mencuba perkhidmatan imabiz :


Salam,

Saya dah dapatkan servis dari imabiz. Saya minta 200 patah perkataan tapi imabiz bagi saya 500 patah perkataan (malah lebih). Sangat berpuas hati.

Terima kasih


Testimonial:
Thanks for the first free review imabiz... Review yang saya dapat memang pantas...
Paling suka bila nama sy diboldkan dan semuanya uppercase...hehe
terima kasih atas review percuma ni yer...lain kali bila budget lebih
nak minta imabiz revie lagi..dan semestinya berbayar...sebab saya puas hati dengan review tu..
kalau sy di tempat reader yg tengah baca blog tu pun sy akan klik untk maklumat selanjutnya...thanks

Jadi ini tawaran terhad dari imabiz :

Review di Blog Imabiz

blogu.jpg


Berharga : RM 5 sahaja

Dan Percuma Review di imabiz dot co.cc

imabizdotcocc.jpg


Jadi jangan lepaskan peluang ini kerana... tawaran percuma tidak kekal selamanya kerana imabiz akan charge RM 5 juga nanti untuk imabiz dot co.cc... jadi anda bayar RM 5 Anda dapat dua review... review di Blog Imabiz dan Review di imabiz dot co.cc

Kepada yang berminat sila PM imabiz dengan butiran berikut:

Tajuk PM : Perkhidmatan Review

Link Url Untuk review


p/s : Anda jangan bayar dulu... biar imabiz buat review di kedua-dua Blog imabiz.. dan imabiz akan PM anda link review imabiz.. baru anda buat pembayaran...

untuk update review terkini sila Klik DI SINI
 
Sponsored Post

imabiz

Active Member
Messages
2,301
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,301
Reaction score
53
Points
40
jika berminat boleh PM imabiz detail k..
 

imabiz

Active Member
Messages
2,301
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,301
Reaction score
53
Points
40
perkhidmatan review nie ialah perkhidmatan ulasan imabiz di blog...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register