Basuh keta bape kali yer ?

CG Sponsors




zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
saja nak tanye korang ...

bape kali dalam sebulan bagus basuh keta kat car wash ?

adakah lebih baik cuci sendiri ?

ada tak tips2 jaga cat keta kekal berkilau :))

risau ngan cat keta :">
 
Last edited:
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
aku 2 bulan sekali cuci...:))
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
xpernah basuh kerata pon sampai sekarang..:))
 

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,643
Reaction score
73
Points
70
aku pun lebih kurang 2 kali sebulan..
bulan nie baru sekali time depavali hari tu...:D
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
aku 2 bulan sekali cuci...:))
kadang antar car wash ... bangla2 cuci kasar giler ... mcm tak bagus je selalu antar ...

nak basuh sendiri pemalas :eek:
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,633
Reaction score
47
Points
30
aku ade moto je.. 3 bln sekali.. kalo ade kete nanti pun mcm tu gak kowt..
 

income88

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2006
Messages
829
Reaction score
1
Points
15
tgk cuaca...mcm time skrg ni asyik hujan jer
tunggu dah memang kotor giler baru gi basuh

tp aku selalu basuh kat BHP petrol station
basuh kete drive thru nyer...:D
cepat dan murah..baru RM4 skali cuci
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,544
Reaction score
25
Points
70
ikut suke n rajin. kalo tgh rajin 2 minggu skali. kekadang anta kedai gak tp rasa mcm x puas basuh kedai. nak bg maintain kale gi la polish ke wax ke once a while
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
ikut suke n rajin. kalo tgh rajin 2 minggu skali. kekadang anta kedai gak tp rasa mcm x puas basuh kedai. nak bg maintain kale gi la polish ke wax ke once a while
kadang mmg tak puas hati gak ... nak basuh sendiri malas :p
basuh selalu pun byk benda senang lekang :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register