BTC USD 33,839.1 Gold USD 1,782.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Basikal

VeilSupra

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2011
Messages
911
Reaction score
0
Points
10
- sape2 nak jual leh la offer kat aku k. mtb adult size or bmx pun bleh. nak wat g kuliah lam kampus je. kalo leh cap ayam la.. yg mahal tu xmampu plak nak bayar.

- budget rm100. will pay higher depending on condition.

- location serdang.

- offer kat sini, PM, [email protected] or 016 872 4886 omar/bonny.

- trimas CG. :)cgrock
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
kat kedai basikal ada jual second hand hihi
 

VeilSupra

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2011
Messages
911
Reaction score
0
Points
10
mslhnya xde transport nak g usyar2 ni bro. lgpun nak cepat. #:-S
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
masa aku blaja dulu...ingat mau guna beskal dari umah sewa hingga ke poli..
last2 tarikan moto member lagi kuat..:))

terperam ajer kunci..:D

aperpon TT selamat berbeskal..
 

VeilSupra

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2011
Messages
911
Reaction score
0
Points
10
moto mmg rock. tp aku xde lesen.. dan misi nak kurgkan berat bdn lg. :p
 

VeilSupra

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2011
Messages
911
Reaction score
0
Points
10
beskal dah beli dah. minta tlg mod lock topic ye. thanks. :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register