BTC USD 65,297.8 Gold USD 1,782.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Baru Nak Kenal Forex - Zero Forex

versa

Active+ Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
3,296
Reaction score
3
Points
25
salam,
aku baru nak kenal forex dan aku mmg zero ttg forex,
aku nak cebur diri dlm dunia memorex pulak..
thread newbies pun aku dah baca still tak bper nak paham lagi..
harap2 korang blh bg tahu step2 utk mencebur dlm bidang forex klau blh biarlah dari A to Z
 
Sponsored Post

versa

Active+ Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
3,296
Reaction score
3
Points
25
haha bro kena bnyk membaca la bro....

pape bole add skype sy.. hehe tmbh kenalan...

skype:Appl3WorlD

hahaha..blh jugak
aku mmg zero ttg porex nie..
hari ni br nak mencuba2 tya ttg porex..
1st post aku ttg porex...hahahahhaa
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
aku nak ingatkan ko.....main forex kena sabar.....tu je!
 

joned

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,355
Reaction score
92
Points
80
Salam perkenalan... bnyk info d sini... apa2 ym aku ada kt bwh... add la..aku ada kt perlis...
 

bdk nakal

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
966
Reaction score
3
Points
15
skrg ni byk plk org baru yg mntk tnjuk ajr pastu 2 3 hri trus postkan teknik dia ... dh jdi musim ... sya xkata kt TT .. hrp TT brjya ..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register