To Sell barang elektronik defect(baru)

CG Sponsors




zrul2005

Fun Poster
Joined
Aug 8, 2007
Messages
365
Reaction score
0
Points
10
akum suke,di sini sy nak bgtau sy ada line nak dapatkan barang2 elektrik tv(lcd,led),washing machine,peti ais,air cond...kebanyakkannya brand Samsung yang defected.

defect ..tu mcm delivery dari stor penyimpanan barang di reject oleh seng heng contohnya.defectnye mungkin ade calar skit kat satu2 bahagian.kadang2 bukan pun bahagian depan2.dan bole di beli dgn harga yg lebih murah sedikit dari market price.yang penting ia baru dan warranty 3 bulan diberi.

so, sesiapa yang bole consider dgn barg mcm ni dan nak tanye...silakan.

bagi sy kalo aircond,washing machine dan peti ais tu mcm berbaloi ar sbb kalo defect tu munasabah y not kite beli.

sume tu terpulang....

harga nye mungkin kurang 10%-30%dari market price..

tv flat screen
CS29Z45 TV 29 rm600
CS29Z57 TV 29 rm650
CS21A530 TV 21" rm400
CS21Z57 TV 21" rm450
CS21Z45 TV 21" rm350

fridge
RT25 250liter rm800
RT30 300liter rm900
RT22 210liter rm750
RT41 410 liter rm1150
RT45 450liter rm1250

washing machine
WA91V3 7kg rm550
WA95V 7.5kg rm650
WA10V 8.5kg rm830
WA13V 9kg rm1100
WA15P 13kg rm1350

MW71 Oven rm200

sekian..tq
 
Last edited:
Sponsored Post

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
bro. pm aircond & peti aIS bro?
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
aku punnak AC unit yg 2hp or at least 1.5hp, nak letak kat kg hehehe
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
menarik ni aku nak aircond yg 1.5hp punye
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
kasi brg pelik2 & murah..
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
cod area mana?
tgah cari washing machine ngan icebox yg murah2 ni :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register