Wanted Balance Bike

CG Sponsors




G-Bot

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2011
Messages
383
Reaction score
5
Points
15
Salam Geng

Mana nak cari Balance Bike yang murah area KL ni?

1st aku survey harga kebanyakannya rm3++ ke atas.

lepas tu haritu aku terjumpa kat satu kedai basikal kat sungai buloh rm1++ , tapi warna pink la plak (anak aku lelaki)

banyak kedai dah pergi, susah jugak nak jumpa mende alah ni

sapa yang tak tau balance bike tu mende, rupa dia mcm ni..

https://goo.gl/images/PMKXQd

Dia xde pedal untuk kayuh, main tolak pakai kaki, bagus untuk budak2 blajar mengimbang, lagi bagus dari pakai basikal roda kecik 2 kat belakang tu.

kalau kat lazada pun semua rm3++ keatas..
 
Top
Log in Register