To Sell Baja organik cap mercun & agen jualan

CG Sponsors
armhamim

Freshie
Joined
Jul 18, 2012
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
SALAM HORMAT WARGA CG..:)cgrock SAYA ADALAH PEMBEKAL BAJA ORGANIK CAP MERCUN YG TLH TERBUKTI AKAN KEBERKESANANNYA KEATAS POKOK KELAPA SAWIT DAN SEMUA JENIS TANAMAN..BAJA YG TLH MENJALANI TESTIMONI SELAMA 5THN DAN MENDAPAT KELULUSAN DARI JABATAN PERTANIAN JOHOR,MARDI DAN UPM.. BAJA INI ADALAH CAMPURAN TINJA KAMBING DAN ABU TANDAN KELAPA SAWIT.. SAYA MEMERLUKAN LBH RAMAI LAGI AGEN SELURUH MALAYSIA.. KEPADA YG BERMINAT MENJADI AGEN BLHLA HUBUNGI SAYA EN HAMIM 012-2975567.. PENGHANTARAN DISEDIAKAN SELURUH MALAYSIA.. HARGA RM1280.00/TAN.. 25KG/BEG.. CUBA DULU BARU TAHU..:)cgrock
 
Sponsored Post

armhamim

Freshie
Joined
Jul 18, 2012
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
mercun apo ni??..
salam.. ini adalah baja vitamin organik cap mercun.. khusus utk pokok kelapa sawit.. tapi pokok lain pn blh guna.. kilang kita ada di muar.. organik mmg baik utk tanaman kerana ia tdk mengandungi bahan kimia.. pokok yg rosak insyaallah blh pulih semula.. utk sawit plg cpt 3bln kita akan nmpk perubahannya.. klu tanaman kontan dlm seminggu kta akn nmpk hasilnya.. lg cpt.. en blh cuba dlu pada pokok cili tau pokok bunga mst hasilnya terbaik..
 

armhamim

Freshie
Joined
Jul 18, 2012
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
pm detail tt...berminat
salam.. baja vitamin organik cap mercun ni dihasilkan dr tinja kambing dan abu tandan sawit.. baja ni dirumus khas meningkatkan kesihatan pokok,menambah penghasilan terbaik,menggalakkan akar & buah serta membaik pulih sistem tanah.. klu pokok kelapa sawit daun yg kuning akn jd hijau pekat,pokok semakin subur,buah semakin besar,padat dan berat.. kilang kita ada di muar.. pengeluaran lbh krg 300tan sebulan.. setakat ni kita bnyk hantar ke felda area johor,pahang,n.9,selangor dan kelantan.. pasaran baja ni meluas.. harga td masih blh dirundig lg.. kita akan ajar teknik pembajaan yg betul utk mendapatkan hasil yg maksimum.. penghantaran disediakan..
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,941
Reaction score
729
Points
161
baja ni kita jual berapa kilo satu beg?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register