Bad Performance EA - List Down Here

Recommended Brokers


Forex Chart

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,281
Reaction score
70
Points
120
Bagus gak ada thread ni..subscribe dulu kot ada update terkini dari otai2...
 
Sponsored Post

leman_xp

Junior Member
Joined
Oct 21, 2011
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
13 GHOST...minta pencerahan sbb buat backtest graf mencerun kebawah je
 

genofx

Junior Member
Joined
Aug 18, 2011
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
Yang good EA x Da ke list mcm ni:-?:-?:-?:-?
 

ikaf

Fun Poster
Joined
Apr 12, 2011
Messages
413
Reaction score
2
Points
15
good EA di beritahu tak?

thanks for the info CG members..you all rocks...
 

jepri

Fun Poster
Joined
Feb 19, 2013
Messages
180
Reaction score
0
Points
15
thanks all yang bagi list bad EA.. thread ni sangat bagus untuk langkah berjaga2..sila update jika ada lagi.. hehe
 

Mr.Ku

Freshie
Joined
Apr 2, 2012
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Bgus thread nih.. Tp tlg update up-to-date ya..
 

LeeGG

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
2,923
Reaction score
55
Points
30
kadang2 backtest tidak menunjukkan performace ea yg sebenar.
Kalau ada kesabaran, elok buat forward test, jalan kat demo akaun 6 bulan atau setahun, dan gunakan berbagai bagai setting berdasarkan dari backtest.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register