BTC USD 62,900.4 Gold USD 1,803.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

baby corn

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum...
i'm a baby corn here...
a new born CG members...
not so new la, dah 41 post pon, baru sekarang nak post kat sini...
kehkehkeh :D
sila beri saya tunjuk ajar, al-maklumlah hingus pon cair lagi...huhuu...
k kalau ada masa jenguk lah thread saya ni...
menarik tau, anda semua pasti akan terkejut dgn pendedahan saya :D...
klik jgn tak klik, klik kat signature pon boleh...hehe

terima kasih...
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi sejati_padu,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi sejati_padu,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
82435932.gif

:)paid:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid​
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register