BTC USD 41,782.1 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206


ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee

Hari ini saya share RAHSIA daripada salah sorang peniaga di Shopee. Cikgu BeBe (nama panggilan) adalah seorang guru sekolah, bisnes di Shopee hanya sambilan sahaja untuk beliau menambah pendapatan.
Walaupun hanya part time…. Hasil jualan Cikgu BeBe di Shopee mencecah RM100,000.00!

shopee1.png

Mungkin anda terfikir.. berapakan kos yang terpaksa dikeluarkan oleh Cikgu BeBe untuk menghasilkan jualan sehingga RM100K?..
Anda jangan TERKEJUT!.. Cikgu BeBe TIDAK keluarkan modal satu sen pun! katanya.. untuk dapatkan jualan yang banyak cuma kena rajin sikit lah.

Serius! Anda RUGI BESAR kalau Tak Terjebak Dengan Platform yang Tengah Trending ni…
Jika sebelum ini anda biasa menjual di Facebook atau Instagram, mulai hari ini anda akan terus maju berjual di Shopee.

Seriusss.. produk anda sangat senang terjual!

Berniaga di Shopee sangat mudah! Tak payah susah – susah nak iklan post ke Facebook setiap hari dan buka tutup Whatsapp sampai tengah malam nak buat sale.
Platform ni memang sangat sesuai untuk anda yang masih bekerja dan tak cukup masa urus bisnes.
Tapi kalau anda buat betul – betul bisnes di Shopee ni. Saya gerenti income bisnes anda boleh lebih banyak dari gaji sediada sekarang ni…

Best kan?

Tapi kalau anda tak ambik peluang ni memang rugi sebab apa? Sebab rezeki dah kat depan mata… sekarang ni ramai suri rumah yang dah dapat income sampai 4-5 Angka setiap bulan sambil – sambil jaga anak – anak kat rumah ja…

Tak jealous ke?

Memang masyuk berniaga di Shopee ni kalau kita cukup ilmu. Sekarang nak belajar bisnes Shopee bukan lagi masalah sebab ada 1 panduan khas yang mengajar anda kesemuanya.

Panduan tersebut adalah… Panduan Auto Shopee!

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee

Apa yang anda akan belajar dari Panduan ini:
  • Cara setup dan setting kedai Shopee anda dari mula sampai siap, step by step.
  • Cara connect kedai Shopee anda dengan sistem supplier.
  • Cara masukkan 500+ produk ke dalam kedai Shopee anda dengan one click.
  • Cara update harga produk siap sekali dengan keuntungan anda paling minimum 20% untuk setiap produk.
  • Cara mark-up harga dan set diskaun siap - siap pada setiap produk supaya menarik minat pembeli.
  • Cara apply Free Shipping untuk akaun Shopee anda tanpa rugi.
  • Cara set diskaun produk di marketing center Shopee.
  • Cara buat pesanan dari supplier kali pertama apabila anda dapat order di Shopee dan bagaimana proses auto ini berjalan.
  • Cara monitor order & tracking nombor customer anda dalam sistem supplier dan aplikasi Shopee.
  • Teknik spy & follow pembeli tegar berduit di Shopee! Hah! Ini teknik RAHSIA dapatkan follower yang betul - betul berkualiti dan berduit untuk kedai Shopee anda!
  • Tips dan Trick untuk membuat jualan laju dan berganda.
  • Cara menggunakan My Ads Shopee dengan menggunakan minimum kos.
Dan yang BEST lagi…
Anda juga akan dibekalkan dengan satu Road Map Khas yang akan tunjukkan langkah demi langkah 123… dan seterusnya untuk anda memulakan perjalanan bisnes di Shopee hari ini juga.
Confirm senang dan tak sesat dah!

Tunggu je duit masuk!
photo_2020-12-19_13-00-40-p26291p71uxhk82djbdrj7jf9g94vwn98pzww65l34.jpg


Tapi nanti kalau saya ada masalah macam mana? Ada orang tolong ke?
Jangan risau…!

Kami dah sediakan GROUP SUPPORT KHAS (dah lebih 3,500 members!) untuk anda bertanya jika ada masalah nanti…
Sebarang pertanyaan akan dijawab, sebarang isu akan kami bimbing.
Jadi anda tak perlu risau takut terkontang – kanting camtu saja.

fbpage-1024x674.png
  • Auto Shopee Support Facebook Group (PRIVATE)
sample4-768x702.png
  • Auto Shopee Support Telegram Group (PRIVATE)
Wow! bestnya…macam mana nak join ni?…

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 
Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
28,963
Reaction score
2,114
Points
206
YEAAHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYY!

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?
Kami akan tunjukkan STEP BY STEP, macam mana anda hanya perlu setup kedai Shopee anda sekali sahaja untuk membolehkan anda dapat income part time LUMAYAN setiap bulan!

MASALAH KEWANGAN MUSIM PKP2.0?
Cara yang paling terbaik dan cepat hasilkan pendapatan yang lumayan saat ini ialah..Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee!
Saya Kongsikan Anda Rahsia Bagaimana Cikgu Ini Hasilkan RM110,780.50 Hanya Di Shopee! Walaupun cara bisnes ni mudah tapi bukan semua orang tahu cara jadi sukses..

Info lanjut klik sini ==> http://bit.do/panduanautoshopee
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register