BTC USD 64,854.7 Gold USD 2,329.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

auto detect driver...tolong la

liverpool

Super Active Member
Messages
9,746
Paid Membership
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,746
Reaction score
276
Points
91
aku baru format down gred vista ke xp latop hp presario v3000,, tapi masalah dia driver tak compitable,,dah puas cari kat tenet tak ngam jer driver dia,,nie yang nak try auto driver detect pla,, tapi kat intenet semua bebayar..
kepada otai2 komputer..sesiap yang ada software auto driver detect please share2..dalam tenet semua yang bebayar...

semoga anda di murah kan rezeki..
 
Sponsored Post

klu bro pengguna torrent search "DriverPack Solution 9 Professional" pastu download file dalam 1gb lebih......dalam driverpack ni semua driver untuk winxp vista 7 ade x yah pening nak tau ape driver yg lom install....run je software ni nanti die tunjuk driver mane yg lom install tick pastu run install setel

aku da 2 taun pakai mendealah ni senang keje
 
aku baru format down gred vista ke xp latop hp presario v3000,, tapi masalah dia driver tak compitable,,dah puas cari kat tenet tak ngam jer driver dia,,nie yang nak try auto driver detect pla,, tapi kat intenet semua bebayar..
kepada otai2 komputer..sesiap yang ada software auto driver detect please share2..dalam tenet semua yang bebayar...

semoga anda di murah kan rezeki..


kalu ko nak yang auto driver yang baik punya ko PM.. aku...
free.. dan tak perlu bayar ape2 pun... hehehe..( jgn lupa tekan butang thanks..) :D:D:D:(:)((
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register