Atirox - atirox.com

Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

husni.atirox

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2018
Messages
275
Reaction score
1
Points
15
TAWARAN IB ATIROX


Broker Atirox sedang mencari IB yang mempunyai pengalaman bekerja dengan broker FX.
Sekiranya anda berminat sila hubungi wakil rantau malaysia
[email protected]

spek komisen:


~forex - dari 1.8 hingga 2 pips /lot

~saham - hingga 35% dari komisen /lot

~crypto - 0.4% dari komisen setiap transaksi

~dan Bonus peratusan pemasaran kepada rakan kongsi yang berjaya.
 

husni.atirox

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2018
Messages
275
Reaction score
1
Points
15
alang2 dah ada free tu, test satu kali la :)cgrock:)paid
Boleh cuba Tuan, perkhidmatan forex&crypto di syarikat kami boleh buat tuan nyaman.
Dan jangan lupa bagi Testimoni selepas ambil bonus atirox di thread ini

:)paid
 

husni.atirox

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2018
Messages
275
Reaction score
1
Points
15
Review Micro account




MICRO ACCOUNT


Mikro akaun adalah perkhidmatan*Bagi mereka yang baru memulakan laluan di pasaran Forex



$1 / MIN. DEPOSIT



Leverage sehingga 1:1000



Spread dari 3.0 pips



Komisyen $0


Lot Minimal 0.01


Pelaksanaan STP


24/7 Sokongan


Strategi : Hedging, Scalping, *EA Allowing


Margin Call – 100%


Stop Out – 50%


Program Ganjaran:*Tahap Permulaan

One-Click Trading

Pembayaran: Wire transfer, Fasapay, Perfect money, Kredit Kad


MENDAFTAR AKAUN
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,403
Reaction score
241
Points
123
Boleh cuba Tuan, perkhidmatan forex&crypto di syarikat kami boleh buat tuan nyaman.
Dan jangan lupa bagi Testimoni selepas ambil bonus atirox di thread ini

:)paid
dah register minggu lepas. Tengah tunggu dokumen siap verifikasi je ni hehehehe:)paid
 

JudetteFx

Freshie
Joined
Apr 6, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
dah register minggu lepas. Tengah tunggu dokumen siap verifikasi je ni hehehehe:)paid
hantar dokumuen hari Jumaat kan?


Petang nanti mesti dah lepas punya dan dah boleh mula trade di Atirox :)paid
 

husni.atirox

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2018
Messages
275
Reaction score
1
Points
15
Platform trading

MetaTrader 4

Atirox mengesyorkan memasang terminal MetaTrader 4 untuk dagangan forex. Peniaga profesional betul mempertimbangkan platform perdagangan ini salah satu yang paling mudah dan berfungsi. Inilah sebabnya mengapa hari ini MetaTrader telah menjadi piawaian industri dalam perdagangan forex dalam talian.


  • MT4 UNTUK WINDOWS
  • MT4 UNTUK MAC
  • MT4 UNTUK ANDROID
  • MT4 UNTUK IOS

LINK DOWNLOAD BOLEH DIDAPATI DI SINI

 

JudetteFx

Freshie
Joined
Apr 6, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Hari ini i dengar berita dah ada pelanggan Atirox dari Malaysia yang sedang memproses withdrawal hasil dari trading akaun no deposit.

So i nak ucapkan tahniah ya. Jangan lupa belanja i nanti tau? :)cgrock :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register