ASTRO B*YOND ....best ka..??

CG Sponsors




tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,884
Reaction score
8,265
Points
716
ceq selaku pelanggan tegaQ astrok...mau tanya/komen laa :)):">




sumer natang2 tu free ka..?? bayaq upah pasang ja kot no ? :D :">

bleh trade-in dekoder lama dak..?? :)) :)paid
 
Sponsored Post

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
swap je ngan yg lame punyer..xde ape2 charge pon..bulan 5 nie baru diorang stat kutip tambahan RM20 tue..(dberitahu oleh customer service diorangla..xtau kalo da tuka plak huhu)
 

renxu

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
6,634
Reaction score
213
Points
73
free kat barang die la..tapi bulan2 tambah lagik byaran die..huhu..:D tp rasenye mmg best..baru kene ngan tv lcd korang tuh..:))
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
2 la pasal..diorang nie da byk dpt untong..iklan lagi..
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
yg ada pun nak potong ....
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
ade sape2 da pakai ke..camne ngan kualiti gambar..adekah same seperti yg digembar gemburkan tue:D
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
ingat nak pasang la..tp pk2 balek..aku hold dulu heheh
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
skang aku donload hd movie kat tenet je..gambo memang lawa hehehe:)paid
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
aku ingt nk pasang.sape ek yg dh guna astro beyond nie
 

aniey

Active Member
Joined
Sep 20, 2006
Messages
1,065
Reaction score
187
Points
33
ade sape2 da pakai ke..camne ngan kualiti gambar..adekah same seperti yg digembar gemburkan tue:D
aku ingt nk pasang.sape ek yg dh guna astro beyond nie

aku dah guna 1 bulan lebih.. piring tukar yg lebih besar dari biasa warna grey.

kelebihannya

5 channel (HBO,HISTORY,NATIONAL GEOGRAPHIC, SPORT)
Utk 5 channel tu gambar dia tak strech. jadi tak ada la muka,badan jadi kembang cam TV1,TV2,TV3 dll..
Gambar clear giler sebab High Definition.
Boleh setkan jadi 1080i atau 720p .
TV mesti HDReady atau Full HD , PLASMA atau LCD
Sound Dolby Digital memang meletup tapi kena masuk kat home theater yg ada HDMI input.
Pakai HDMI (petak cam USB) bukannya Composite (wayar kuning) atau Component (3 wayar) jadi quality channel lain (TV1,TV2,TV3,NTV7,TV9 Astro lain2, AXN.. ) secara tak langsung jadi lebih tajam 10%
Boleh tengok intisari rancangan sampai seminggu.

Memang best sbb kalau tengok HBO kekadang leh nampak bulu hidung hero.. kalau tengok bola leh nampak rumput siap ada embun lagi..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register