BTC USD 22,983.4 Gold USD 1,869.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (Arang Batu) CLOSED

mie_amour

Active Member
Messages
1,809
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,809
Reaction score
36
Points
30
MOD minta tlg ttup thread ni..tawaran ni dah xvalid cz spec arang batu bnyak ash..so..kne export ke france saje..malaysia xmau..huhu...tq..

Assalamualaikum..kwn2 CG..saya nak buat survey sket kalau2 ade kwn2 CG yang berminat nak membeli arang batu..saya ada supply arang batu..details saya akan cuba beri dlm seminggu ni

kalau ade sape2 ygg brminat bole PM saya..tq bnyak..hrp dpt mmbntu..sy baru nak mula meniaga
 
Last edited:
Sponsored Post

mie_amour

Active Member
Messages
1,809
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,809
Reaction score
36
Points
30
utk apa arang batu nih?

ni utk buat janakuasa..jd bahan bakar..mcm tnb duk beli tu..saje duk survey kut ade syarikat2 atau org perseorangan nak beli utk bisnes..:):):)

nie arang batu buat ap ? untuk masak (bbq)? made in mana tu?

:eek::eek::eek: x bro...ehehehe..tu arang len..ni tuk buat bahan api janakuasa..ehehehe...
 

mie_amour

Active Member
Messages
1,809
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,809
Reaction score
36
Points
30
bukan x berminat. tak penah guna arang batu nie dalam hidup seharian. saya curious jer.

ooo..ok xpe2 bro..sy sblm ni pun blur2 gak..ehehehe..kita xguna secara terus la..biasa cmpany2 cm tnb ke..cmpany wat simen ke..kut laa ade dorang bace kat sini..tu yg sje buat survey..nak offer...:)cgrock:)cgrock
 

Actifast

Super Active Member
Messages
5,975
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,975
Reaction score
126
Points
73
ni utk buat janakuasa..jd bahan bakar..mcm tnb duk beli tu..saje duk survey kut ade syarikat2 atau org perseorangan nak beli utk bisnes..:):):)



:eek::eek::eek: x bro...ehehehe..tu arang len..ni tuk buat bahan api janakuasa..ehehehe...

lol gelak pulak,

xpernah tengok ke arang batu bbq~X(.

kiranya arang batu industri la nie. :D. made in mana? china ka:eek:
 

mie_amour

Active Member
Messages
1,809
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,809
Reaction score
36
Points
30
lol gelak pulak,

xpernah tengok ke arang batu bbq~X(.

kiranya arang batu industri la nie. :D. made in mana? china ka:eek:

gurau bro..betul la tu..tp yg bbq tu kayu..yg ni galian bro..eheheh...made in cmbodia..klu2 tuan actifast ade buyer..gtau la..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

stakat ni tnb ade nak beli..sy nak survey kut2 ade lagi buyer yg brminat..nnt spec sy naikkan...tq
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register