apa sebenarnya??

CG Sponsors




sweet_lolipop

Freshie
Joined
Apr 1, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
salam.sweet bk thread ni sbb sweet nak kongsi masalah sweet.nak mintak pendapat kwn2 cg since sweet slalu tgk ramai yg luah kan masalah dlm ni.

masalah sweet xde la besar sgt tp sweet stress.

kisahnya sweet ada kenal dgn sorang lelaki ni dlm sebulan mcm tu.kenal thru on9 jgk.dia caring so sweet terjatuh hati la dgn dia.dia slalu nasihat sweet jgn syg dia sbb xkenal dia lg.so sweet accept permintaan dia.sweet anggap dia kawan tp masalah nya skrg dia mcm nak kongkong sweet.

dia buat friend finder no tel sweet so bila sweet kuar lepak ngan kwn dia mesti mrh.mula2 tu sweet tetap pujuk dia.tp ada sekali tu dia ckp dia dah benci sweet.itu la benda paling buat sweet sedih.sejak tu sweet jarang contact dia.tp smlm dia mrh2 lg siap fow friend finder yg dia buat.dia tuduh sweet byk jantan lain.sk berpoya2.

apa yg dia nak ye sbnr nya.sweet xpaham.dia syg ke apa?~X(~X(~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
kenal sebulan?

xpenah jumpa?

kongkong?

sayang ke?

sweet ni umo brapa?
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,347
Reaction score
1,147
Points
151
adeh..baru kenal dah kongkong..org tu ade mental problem tu..sis just ignore je dia tu..xpayah nak ade heart feeling dgn org camtu..kompem xtenang idup..
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
adeh..baru kenal dah kongkong..org tu ade mental problem tu..sis just ignore je dia tu..xpayah nak ade heart feeling dgn org camtu..kompem xtenang idup..
kongkong ke gitu..ermmmm
 

srikandi_syahid

Active Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
1,052
Reaction score
6
Points
25
Berat nie,bru sebulan da bg friend finder...
sweet rilek dlu...bg mse try tgk dlu mcm mne....
 

bina_min

Freshie
Joined
Dec 19, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
hahaha..
psiko tu..
baik jgn layan..
cemburu buta tu biasa..
tapi ni buta2 je nak cemburu
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
aku rase org yg contcat ngan sweet tu mereng kot... tah pape je...
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
budak2 skrg...mslh cap ayam je...huhuhu
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,496
Reaction score
115
Points
128
kalau untuk kebaikan okla. maybe dia tak suke sweet berpoya2. kan tak elok berpoya2 tu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register