BTC USD 80,866.8 Gold USD 4,165.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa rancangan anda dari 3 hingga 5 March?

hafizsteen

Freshie
Messages
17
Joined
Feb 9, 2017
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Karnival Buku Karangkraf 2017

Apa rancangan anda dari 3 hingga 5 March?....Kalau tak ada, silalah datang ke Karnival Media Karangkraf di Seksyen 15 Shah Alam. DISKAUN buku sebanyak 90%!!!

Penanda Kubur Anira juga boleh didapati di sana!

Butir lanjut:- https://sifufbads.com/karnival/

Jangan lupa! 3 - 5 March di Seksyen 15, Shah Alam 😂😂😂

Pssst....Tolong beritahu abang adik kakak sedara pakcik makcik kawan tunang isteri suami jiran.....................

Sinopsis:
Anira, seorang wanita yang tua, hodoh dan lumpuh, telah tiba di kampung Dangi pada tahun 1923. Ketibaannya di-iringi satu sumpahan 100 tahun lamanya. Dia terpaksa membunuh dan memakan jantung lelaki setiap hari untuk mengekalkan kejelitaannya dan kuasanya. Kampung Dangi menjadi porak peranda. Hari demi hari, Anira membuat onar! Membunuh tanpa belas kasihan.

Sehinggalah dia bertemu dengan seorang gadis rupawan bernama Marini. Kejelitaan dan keperibadian Marini seiras dengan wajah anaknya, Hartini. Anak tunggalnya yang dibakar hidup-hidup 100 tahun dahulu.

Anira Nekad! Marini harus dijadikan anaknya untuk mengisi jiwanya yang kosong dan mengubat luka di hatinya...
...satu keputusan yang membawa padah bagi Anira

www.penandakuburanira.com

karnivalanira_zps6aoxhjq6.jpg



Trailer:

 
Back
Top
Log in Register