Anwar kembali sakit belakang?

CG Sponsors




bumi

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2009
Messages
657
Reaction score
9
Points
15



kawan aku email gambar ni kat aku. soalan yang timbul difikiran aku bila tengok gambar ni, adakah anwar kini kembali sakit belakang?
 
Sponsored Post

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161



kawan aku email gambar ni kat aku. soalan yang timbul difikiran aku bila tengok gambar ni, adakah anwar kini kembali sakit belakang?
ntah.. ko tgk camner...
 

bumi

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2009
Messages
657
Reaction score
9
Points
15
ntah.. ko tgk camner...
aku pun tak tau. nak turun tangga sampai kena dua orang lawyer tolong tu... adakah sakit belakang anwar sudah kembali?
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
..




kawan aku email gambar ni kat aku. soalan yang timbul difikiran aku bila tengok gambar ni, adakah anwar kini kembali sakit belakang?
Jangan berspekulasi pasal ni.Aku hadir ceramah dia banyak kali sejak tahun lepas lagi pun memang dia akan di papah kalau nak naik atau turun tangga.Mungkin ada orang cuba nak kata kononnya dia pura pura sakit kerana nak raih simpati tentang kes liwat ni.Kes liwat ni satu pembohongan je dan minggu ni kita akan saksikan satu persatu pembohongan terbongkar melalui soalan balas karpal singh pada saiful.Kita akan saksikan jawapan saiful yang bercelaru.
 
Last edited:

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Dalam gambar nampak dia cam sakit...perlu dipimpin.:-?
 

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
dah lama dahh...last masa buat ceramah kena serang polis tu pun dipimpin gak...dari dulu lagi camtu...kalau betul berlakon pun sampai bila??
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,629
Reaction score
258
Points
91
Jangan berspekulasi pasal ni.Aku hadir ceramah dia banyak kali sejak tahun lepas lagi pun memang dia akan di papah kalau nak naik atau turun tangga.Mungkin ada orang cuba nak kata kononnya dia pura pura sakit kerana nak raih simpati tentang kes liwat ni.Kes liwat ni satu pembohongan je dan minggu ni kita akan saksikan satu persatu pembohongan terbongkar melalui soalan balas karpal singh pada saiful.Kita akan saksikan jawapan saiful yang bercelaru.
pulak dah?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Harap kesihatan DSAI sembuh & kuat mengharungi segala-galanya tomahan terhadapnya...
Aminnn......
 

myvi sporty

Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
berikanlah kekuatan Yaalah..kepada hambamu yang lemah..tunjukkan la jalan yang lurus buat mereka yang tersesat..campakkah hidayah di hati mereka ya Allah..
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
...

dah lama dahh...last masa buat ceramah kena serang polis tu pun dipimpin gak...dari dulu lagi camtu...kalau betul berlakon pun sampai bila??
Itu bukan lakonan.Lepas pembedahan di Munich German dulu memang macam tu.Kalau berjalan memang OK tapi kalau pergerakan membongkok macam naik tangga atau turun tangga memang akan ada orang pegang dia.Kalau dia ke ceramah pun masa nak naik tangga dan turun tangga memang orang papah dia.Kesan pembedahan tu tetap ada kerana babitkan tulang belakang.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register