Anti-Valentine Club

CG Sponsors




Korang suker tak ari valentine?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
mencik valentine.. ~X(~X(~X(

budaya takder paedah.. nak bg adiah bg la ikhlas biler2 jer, watper nk tunggu sekali setahun ~X

yg single mmg teraser sbb member lain celebrate, dier tak celebrate :((

yg dah kapel pressure sbb kener beli adiah la plan dinner la aper ntah, maner i tau, tak penah celebrate :))

iskk.. cpt la sampai 15hb #:-S

kwn aku dr brazil gelak2 bila aku cerita isu sambutan valentine di malaysia. dia kata, dlm agama kristian tu sendiri, benda ni xde. asal usulnya pelbagai version dan kabur.

utk mereka di barat, sambutan tu sekadar budaya, konon2 extra lovey-dovey segala, it is just a commercialised media hype. sambutan sekadar nk seronok2 je, xde asas dlm agama kristian pun.

org kita suka ikut2, konon cool la semua benda omputeh buat nk buat jugak. pastu ramai2 buat dosa pegi berzina segala. ntah hape2 je.
 
Last edited:
Sponsored Post

prinCeszz LaDy

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
7,396
Reaction score
273
Points
81
tul tuh..xde maknenyer valentine neyh..~X(~X(menyemak jerr...hr kekasih hr2 pon bley...x semestinyerr nak kena tggu valentine..
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
tul tuh..xde maknenyer valentine neyh..~X(~X(menyemak jerr...hr kekasih hr2 pon bley...x semestinyerr nak kena tggu valentine..
mmg takder makna.. baik buat hari famili :))

yes!! da dpt satu member :))

anyone else wanna comment? :)cgrock
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
aku anti sumer!!! kecuali raya islam jer...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
mencik valentine.. ~X(~X(~X(

budaya takder paedah.. nak bg adiah bg la ikhlas biler2 jer, watper nk tunggu sekali setahun ~X

yg single mmg teraser sbb member lain celebrate, dier tak celebrate :((

yg dah kapel pressure sbb kener beli adiah la plan dinner la aper ntah, maner i tau, tak penah celebrate :))

iskk.. cpt la sampai 15hb #:-S
hari pelanting tue baper aribulan aaa?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register