American Express Credit Card

CG Sponsors




gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
sape kat sini gune amex CC???

aku igt nk apply laa GC...per kelebihan dia???:-?:-?
 
Sponsored Post

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,252
Reaction score
87
Points
80
apply kat maybank boleh..pegi maybank
 

mansur79

Active Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
1,132
Reaction score
205
Points
33
sape kat sini gune amex CC???

aku igt nk apply laa GC...per kelebihan dia???:-?:-?
aku dah guna lebih 6 bulan amex nie..
tapi credit card punya la under maybank..bukan amex charge card..ade beza tu..
antara benefit dia 5X treatpoints kalau beli kat giant,c4 ,tesco,sogo..leh refer kat website mebeng..
points not expired..
sekarang ade promotion cashback 15% (max rm150) sebulan for any purchase at selected place..leh refer kat website mebeng gak..yg ni sampai hujung bulan 2 ni jer..
kira ok lah, dekat 200 dah aku dapat cash back..terus tak jadi nak terminate gara2 rm50 service tax tu...heheheh
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
aku dah guna lebih 6 bulan amex nie..
tapi credit card punya la under maybank..bukan amex charge card..ade beza tu..
antara benefit dia 5X treatpoints kalau beli kat giant,c4 ,tesco,sogo..leh refer kat website mebeng..
points not expired..
sekarang ade promotion cashback 15% (max rm150) sebulan for any purchase at selected place..leh refer kat website mebeng gak..yg ni sampai hujung bulan 2 ni jer..
kira ok lah, dekat 200 dah aku dapat cash back..terus tak jadi nak terminate gara2 rm50 service tax tu...heheheh
ni yg beshnyer amex nie...:)paid:)paid:)paid
 

Anas Asarani

Fun Poster
Joined
Aug 9, 2009
Messages
939
Reaction score
1
Points
15
aku dah guna lebih 6 bulan amex nie..
tapi credit card punya la under maybank..bukan amex charge card..ade beza tu..
antara benefit dia 5X treatpoints kalau beli kat giant,c4 ,tesco,sogo..leh refer kat website mebeng..
points not expired..
sekarang ade promotion cashback 15% (max rm150) sebulan for any purchase at selected place..leh refer kat website mebeng gak..yg ni sampai hujung bulan 2 ni jer..
kira ok lah, dekat 200 dah aku dapat cash back..terus tak jadi nak terminate gara2 rm50 service tax tu...heheheh
huiyo...byknye benefit

:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register