BTC USD 69,692.2 Gold USD 2,355.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Alienware R2 15 Baru untuk dilepaskan!! (SOLD)

raynasofia

Permanently Banned, Multiple Account azriff
Messages
5,375
Joined
Aug 31, 2010
Messages
5,375
Reaction score
330
Points
81
Aku ada laptop gaming Dell Alienware untuk dijual.. Baru lagi Alienware R2..

General spec:

intel core i7-6700HQ Processor (6M Cache, up to 3.50 GHz)
16GB (2x8G) 2133MHz DDR4
256GB PCIe SSD (Boot) + 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s (Storage)
NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 970M with 3GB GDDR5
Killer 1535 802.11ac 2x2 WiFi and Bluetooth 4.1
15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display
Windows 10 Home Single Language (64bit) English
1 Year Warranty by DELL

Harga baru - RM5,000

Nak jual RM4,500 (boleh nego tipis)

image.jpg


image.jpg


a22.jpg


image.jpg



Tak pernah guna langsung.. Bukak just nak cek working condition.. warranty masih lagi setahun.. from Dell..
 
Last edited:
Sponsored Post

spect tu kira mcm spect minimum lg bg aku....layan hd4k ok lah... syg.. kalau SSD lg bagus, cache pun minimum lg tu

owh ye ke.. maaflah kurang arif pulak.. maybe geng2 gamers dan graphic designer lebih tahu.. Tapi kalau cek market price mmg tulah harganya.. maybe lebih.. :">

Yang bawah ni pun RAM dia cuma 8GB je and takde SSD..

R2_price.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register