BTC USD 64,955.1 Gold USD 1,787.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Al Fateh Management EA

jerami

Junior Member
Joined
Aug 9, 2006
Messages
92
Reaction score
2
Points
16
Salam semua..

Tumpang tanya sapa-2 ada simpan atau guna Al Fateh Management EA. Kalau boleh tolong upload dalam nie.. Saya ada baca document tentangnya.. tp x ingat EA dia duk tang mn.. harap ada yg sudi membantu.. sekian
 
Sponsored Post
Joined
Nov 29, 2010
Messages
379
Reaction score
2
Points
15
Salam semua..

Tumpang tanya sapa-2 ada simpan atau guna Al Fateh Management EA. Kalau boleh tolong upload dalam nie.. Saya ada baca document tentangnya.. tp x ingat EA dia duk tang mn.. harap ada yg sudi membantu.. sekian

EA money Management (EA MM) adalah..ok ke EA Fateh Management ni saudara? :)
 

jerami

Junior Member
Joined
Aug 9, 2006
Messages
92
Reaction score
2
Points
16
xleh upload lak

ERROR PRO RAPID..

sory sapa2 nak ea leh email aku.. e_jerami at y c

atau sapa leh tolong uploadkan..
 

jerami

Junior Member
Joined
Aug 9, 2006
Messages
92
Reaction score
2
Points
16
TQ alba

Meh test EA MM nie.. agar ada org tolong menurus acc kita bila x ada di depan pc.. Aku ada strategy tp kena ada lain yg membantu.. klu ea nie boleh jg mm, kira bagus bangatlah..
 

jerami

Junior Member
Joined
Aug 9, 2006
Messages
92
Reaction score
2
Points
16
Xada perkembgn..

Salam semua..

x ramai yg minat test EA MM nie kot.. ea nie perlu trader xda masa utk trade 24/5.. sekurang-kurangnya ada PEMBANTU yang tgk acc kita, buat apa yg perlu,:">
 

albagold99

Active Member
Joined
Aug 9, 2008
Messages
2,461
Reaction score
17
Points
25
aku dh tgk input properties ea ni bro..tpi tk reti nk set la...byk sgt...nk gna default setting ke?cmne plak timeframe dgn pairnya?satu lg nk tnya, ea ni sbnrnya auto op atau semi auto?sbb backtest lgsung tkde OP pun..cuma kuar mesej die psal bar time..tk fhm cmne tu?
 

jerami

Junior Member
Joined
Aug 9, 2006
Messages
92
Reaction score
2
Points
16
Nie EA MM

Salam...

Macam nie bro.. memang EA nie x buat op. kita kena masuk op sendiri dengan comment ke atau op yg dibuat oleh EA lain (selalunya disertakan dgn magic number).

Ok contohnya satu ea lain telah masuk sell op. dengan magic number 112233 so, ea nie leh gunakan setting properties traking op nie dgn menggunakan magic numbernya.. 112233 (setkan dlm properties). soe semua EA MM nie akan traking semua op yg ada magic number 112233.. kedian akan ikut rule.. klu kita set nak trailing..dia akan trailing.. klu nak max negatif float xlebih 20%.. dia akan close semua op dgn magic number sekiranya float lebih 20%..sat aku bg text dia ikut email hang..
 

albagold99

Active Member
Joined
Aug 9, 2008
Messages
2,461
Reaction score
17
Points
25
tq bro dh dpt file tu...pjg lebar la plak infonya tpi amt mnrik utk dcuba...tq byk2... :D
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16666
USD / JPY
114.283
GBP / USD
1.38284
USD / CHF
0.91855
USD / CAD
1.22924
EUR / JPY
133.329
AUD / USD
0.75453

CG Sponsors




Top
Log in Register