MYS General aku teringat mokhtar dahari...

CG Sponsors




apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
legenda yg tiada pengganti..
skil tinggi,patriotik,pekerti hebat
mmg pemain malaysia skrg xde mcm dia..
-dia x penah marah kalau team mate x bg pass bola kat dia (pemain skrg x dpt bola je maki2 member)
-tp bila dpt, dia pulun habis2
-penjaring gol paling kencang masa lawan arsenal n england B dulu (pemain skrg sepak,pasing,tahan bola mcm taik)
-ura2 mengatakan arsenal ingin membeli beliau setelah perlawanan
malaysia-arsenal

kalo korang ada apa2 citer ttg mokhtar dahari..kongsi2 la k
 
Sponsored Post

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
kalu teringat..sedekah al-fatihah....
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Orang nya tak tinggi sangat, badan gempal, tendangan kencang
 

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
aku cuma ada cerita..umah dia betul2 berhadapan umah cousin aku kat keramat..
dia ni org sederhana jer..umah xdalah besar..anak dia skolah dgn aku dulu kat stjohn kl..
main bola gak..tapi x hebat mcm ayah dia
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
idola bolasepak aku tu.
alfatihah!
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,265
Reaction score
524
Points
176
kalau malam tu ada perlawanan, Allahyarham dah training sejak kol 4 ptg, gelecek bola sorang2 tgh padang.
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
team malaysia sekarang tak digeruni cam zaman mokhtar dahari....

kenapa camtu??

takdak pelapis setanding dia??
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Mokhtak Dahari...Supermokh... Ali Rustam tak beri dia title 'Datuk' ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register