Ais krim termahal di dunia

CG Sponsors




fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,879
Reaction score
158
Points
43
Saja nak kongsi dengan warga cg ais krim termahal di dunia.

10. Truffle ice cream - $95




9. Capannari ice cream - $190





8. The Black Diamond - $817




7. Mauboussin Mega Sundae - $1000




6. The Victoria - $1000




5. Golden Opulence Sundae - $1000




4. Three Twin Sundae - $3333.33




3. Frozen Chocolate Haute - $25000




2. Absurdity Sundae - $60000




1. Strawberries Arnaud - $1.4 Million




Credits or for more info https://www.trendrr.net/22673/most-expensive-ice-cream-brands-world-famous-luxurious-desserts/

*Setakat baskin robbins, Häagen-Dazs tu apela sangat. :))
 
Sponsored Post

agen14

Super Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
72
Points
75
yang paling mahal aku penah makan yang rega belasan ringgit tu kot.. sekarang dah buat aiskrim sendiri dah makin jarang beli..
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,493
Reaction score
37
Points
70
yang no 1 simple giler tapi bapakkk mahal..ish2
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,879
Reaction score
158
Points
43
yang paling mahal aku penah makan yang rega belasan ringgit tu kot.. sekarang dah buat aiskrim sendiri dah makin jarang beli..
saya lak paling mahal pernah makan baskin robbins, tu pun time befday, dan yg paling penting sekali org belanja. :D

nak beli sendiri memang x la.
 

mr_compiler

Active Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
2,085
Reaction score
20
Points
25
no.1 mcm xlogik je paling mahal...biasa je npk.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,368
Reaction score
1,583
Points
596
Apa pun sundae chocolate mcdonalds la da best
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,511
Reaction score
558
Points
126
no 2 tu banana split je kot.. last den makan rm5 je :eek::eek::eek:

sodap pon sodap
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
tak sabar nak tunggu komen kat sini " beli mahal²..jadi ta*k juga "
 

Archangel17

Active Member
Joined
Oct 13, 2016
Messages
1,976
Reaction score
286
Points
41
yang paling mahal aku penah makan yang rega belasan ringgit tu kot.. sekarang dah buat aiskrim sendiri dah makin jarang beli..
penah try buat sendiri tiru resepi cikepal blog.. . rasa pelik boleh makan separuh selebihnye ke sinki hehe.. boleh share resepi bro?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register