BTC USD 84,005.0 Gold USD 4,276.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

AGLOCO - Agloco.com

Attachments

• 6.4 KB Views: 104
ui.. wak tu downline aku.. so aku ko nie upline aku ke?

hehe..

mungkin ye mungkin tidak. atau kebetulan kot? :D .. aku sendiri pun tak tau sape upline aku. cepat check sape2 yang extended donline ada bertambah sorng arini.. aku nak cari upline aku ni.

Last edited:
mungkin ye mungkin tidak. atau kebetulan kot? :D .. aku sendiri pun tak tau sape upline aku.

haha.. same la mcm aku.. aku pun tak tau sape upline aku..

tak silap dlu aku register tak de upline kat sape2.. hehe..

ko slh org kot.. hehe.. :))

haha.. same la mcm aku.. aku pun tak tau sape upline aku..

tak silap dlu aku register tak de upline kat sape2.. hehe..

ko slh org kot.. hehe.. :))

tapi.. dulu dia kira camni..

kalau kita dah terklik refferal orng tu, maka pc kita akn save history tu dlm 30-60 minit tak silap aku.

so, kalau 15minit lepas tu baru kita daftar dan kita daftar bawah web agloco, kita tetap duk bawah orng yang kita klik mula2 tadi. hehehe. kalau kita join 2-3 jam lepas tu, maybe kita takde la upline tu.

tapi.. dulu dia kira camni..

kalau kita dah terklik refferal orng tu, maka pc kita akn save history tu dlm 30-60 minit tak silap aku.

so, kalau 15minit lepas tu baru kita daftar dan kita daftar bawah web agloco, kita tetap duk bawah orng yang kita klik mula2 tadi. hehehe. kalau kita join 2-3 jam lepas tu, maybe kita takde la upline tu.

ooo ye ke? hehe nth la.. kalo ade hirarki sng la ek nk tgk..

:D

Salam, aku belum join lg ni...

so korang dah start buat duit?
ada yg dah dapat duit?
free ke join ni...?
kene install ape2 x?

Salam, aku belum join lg ni...

so korang dah start buat duit?
ada yg dah dapat duit?
free ke join ni...?
kene install ape2 x?

free je bro, ko run je view bar masa ko online nanti dah cukup 5 jam sebulan ok la tu...lagi ramai dline ko lagi lebih le income, masih belum ada yang dapat lagi, depa pun baru run view bar ni...

Back
Log in Register