ade sesiapa nak sewa VPS

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18155
USD / JPY
104.921
GBP / USD
1.30770
USD / CHF
0.90767
USD / CAD
1.31387
EUR / JPY
123.969
AUD / USD
0.71263

CG Sponsors




Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
salam....

kepada sesiapa yang nak sewa vps boleh lah sewa di vps dengan harga RM5 seminggu:D

sebulan RM20......:)cgrock:)cgrock

tp segala urusan kita deal lepas firma balik bercuti....ade masalah sikit ni:D
 
Sponsored Post

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,699
Reaction score
35
Points
35
salam....

kepada sesiapa yang nak sewa vps boleh lah sewa di vps dengan harga RM5 seminggu:D

sebulan RM20......:)cgrock:)cgrock

tp segala urusan kita deal lepas firma balik bercuti....ade masalah sikit ni:D

test seminggu dulu boleh ke? :D
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
wahhh dah jadik tokey vps plaks..
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
seminggu buka banyak broker bleh tak????heheehe
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
secara purata satu mt4 on 24jam berapa bandwitch dia makan erk termasuk EA ler.......
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,962
Reaction score
734
Points
161
best

best jadi owner vps ni. leh tgk ea org punya.boleh guna ea free
juga.he.he.:p


jadi proggramer pun bes jugak, smua teknik org leh tau.kena yg simple popit.duit dpt ea power dpt.he.he.best wooo.
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
firma rasa bersalah plak....

sebelum umum da ramai yang pm, ym tanyakan vps n firma da buka dan full.....

sorry bebanyak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register