BTC USD 83,887.8 Gold USD 4,279.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

AdBrite - adbrite.com

ko set tak auto approve?
dah set dah dah approve dah pon kat blog aku..
namun segalnya tiada hasil....dah nak masuk 25k dah view dia tu
namun apa pon tarak....

briteti0.jpg


kira nak kena UBAH la nampaknya...
 
Nie aku punya all time earning. Nak bagi member-member lain semangat sikit. :)


 
Last edited:
Saya ada guna gak adbrite ni tapi dia payah nak masuk iklan kena ada orang bid dulu.Sekarang saya guna bidvertiser senang approve dan senang letak.Nak register masuk web saya http://freetolearn.0fees.net dan klik button bidvertiser kat situ dan anda akan di bawa ke akaun publisher bidvertiser.Pastu letak approve je semua iklan.
 
dulu aku penah pakai adbrite..huhuhu!!! earning ade lah dlm 0.15 sen...nyampah aii...pastu aii pakai adsense... lagi hampeh sebab 0 sen...aii rasa mcm nak pakai adbrite balik..heheh tapi boleh ke kita pakai adbrite dengan adsense sekaligus ?
 
Ada orang kata boleh asalkan kaler tu adjust skit jgn bagi sama.. Den baru 0.67 sen
 
Cun...tp lebih baik tanya pakcik adsense dulu..kalau x , naya ..heheheh

boleh jer pkai...tp kne bezakan jgn bagi sama dan kurang2 nya kalo sama warna pun ...ada border kot bg warna lain dan nmpk tu bukan iklan adsense...heheh...tu yg aku tau la bro..apa2 aku tak jamin... :p
 
aku baru join pagi tadi ...
tapi takde iklan pun ..
haiz ..
 
aku baru join pagi tadi ...
tapi takde iklan pun ..
haiz ..

Dia ubatnya ialah Unique Visitor (UV) so pastikan at least
1000 orang datang blog anda sehari sekurang2nya..Paid:)paid
 
Back
Top
Log in Register