73% pelabur bimbang akibat kemelesetan

CG Sponsors




Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,641
Reaction score
150
Points
48
antara sbb penggunaan virus seperti skang ni ialah utk cover diri sendiri..
mmg aku pon syak China yg lepaskan virus tu tapi diorg pandai cover kata berlaku secara semulajadi..lagipon WHO dah kene beli..jadi, mereka bole buat slambe je..

tapi klu bab ekonomi, byk industri kecil sebelum ni jadi besar mcm mask face, sanitizer dll..
mmg China dah rancang kesan2 Covid 19 ni..
operation-red-sea.jpg

image host
China pun dah pandai propaganda. tapi kalau Cerita U.S kalau tak Negara islam negara Arab jadi mangsa. China pulak propaganda dengan Negara Afrika.
konon nak jadi hero kat negara sana. kalau tengok cerita dalam poster tu 100% senjata dia copy-paste senjata U.S
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register