5pcs untuk di jual

CG Sponsors




kucing03

Junior Member
Joined
Jan 9, 2008
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
Salam,

sy nak jual 5pc beserta barangan cybercafe dengan harga lump sum sebanyak RM7000 Shj.di bawah sy sertakan spec pc,barangan2 cybercafe dan gambar.

reason sy jual adalah atas desakan ketua kampung yg mengganggu perniagaan,kedai baru beroperasi 5 bulan sama dgn komputer tersebut.

(walaupun dah lama join tapi ni first thread pasal jual beli ni,sry kalau tersilap post)

Monitor Lcd ACER 16'
Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50Ghz
RAM 2GB
HDD 290GB
Nvidia Gforce Graphic Card

Other Stuff :-

8 Unit Meja Komputer
10 Unit Kerusi
1 Unit Pintu Dan Cermin Kedai.
1 Unit Modem
1 Unit Switch
5 Unit Network Cable.






 
Sponsored Post

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
dahsyat tul ketua kampung....macam filem melayu purba...apasal bro ketua kampung tak bagi buat bisnes kat situ..:-?
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
menarik ni bro.. cuba advertise kat mudah..
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
ni mesti jadik pusat games ni..bebudak sekolah jer penuh
 

kucing03

Junior Member
Joined
Jan 9, 2008
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
erm ketua kg suro ttp...penah satu kali mengamok cam org sawan heheh takpe la da takde rezeki,

kat area homestay tanjong karang..

if ade sesape interested leh cntact sy 0122265028

kalau x leh post no phone harap maaf.
 

kucing03

Junior Member
Joined
Jan 9, 2008
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
hehe betol ckp tok sidang tu tapi kalau nak harap org dtg study susah nak cari makan gak..
 

kucing03

Junior Member
Joined
Jan 9, 2008
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
kat mudah dah try tapi asyik kene deniad je la..tataw nak wat camne
 
Sponsored Post
Top
Log in Register