BTC USD 41,801.8 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

-----

Sponsored Post

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
kureng faham la bro...ingat kan ko jual rs acc
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
TERM PRICE
1 Month RM 40
3 Months RM 85
6 Months RM 155
12 Months RM 280


:-& :-& tak bleh tawaq skit ka bro..?? :D :">
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
mahal betul harga nye...
baik pakai paypal...rm36 je..
x der paypal mntak tlg kat sesape yg ada paypal..:)):))haHA
 

directaccount

Freshie
Joined
Nov 2, 2008
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
Thanks di atas komen2 anda semua.

Actually,harga kami dah kira rendah berbanding harga official Rapidshare reseller.Anda boleh cek pricelist mereka.

Memang kami akui,harga pasaran adalah lebih rendah berbanding harga reseller.Kami letak harga macam tu sebab nak bagi komisen yang banyak kepada customer kami.Profit dari sales tu akan dipecah2kan pulak.Kalu komisen dapat sen-sen, x best pulak kan ?

Market kami lebih kepada mereka2 yang xde paypal dan debit kad.

:D
 

protozuaqs

Super Active Member
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,728
Reaction score
118
Points
83
aku biasa beli yg rm20-rm25 untuk sebulan..
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Thanks di atas komen2 anda semua.

Actually,harga kami dah kira rendah berbanding harga official Rapidshare reseller.Anda boleh cek pricelist mereka.

Memang kami akui,harga pasaran adalah lebih rendah berbanding harga reseller.Kami letak harga macam tu sebab nak bagi komisen yang banyak kepada customer kami.Profit dari sales tu akan dipecah2kan pulak.Kalu komisen dapat sen-sen, x best pulak kan ?

Market kami lebih kepada mereka2 yang xde paypal dan debit kad.

:D

ade yg jual rm18 sebulan r bro..
 

directaccount

Freshie
Joined
Nov 2, 2008
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
takpe,
anda boleh pilih nak beli dengan sapa2.

ada yang jual murah dan ada yang jual mahal skit.

biasanya kalu yang jual mahal ni ada kelebihan skit.
maybe dapat komisen @ hadiah.

pelik gak ada yang jual akaun rs di bawah paras normal.
paras normal tu around RM31-33 bergantung pada exchange rate.
maybe diorg redeem point @ resell balik akaun yg dia beli.

walaubagaimanapun,pihak kami cuma nak promote je.
kami tahu pihak anda ada banyak pilihan.

:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register