5 Pembohongan BESAR

Recommended Brokers


afiq_4ty

Active+ Member
Joined
May 7, 2011
Messages
3,449
Reaction score
60
Points
30
Hehe.. kebanyakan org (newbie) mudah terpengaruh bila tgk skim yg mcm ni,
kdg2 tu oldbie pun boleh terpengaruh jugak
tambah2 plak digula2kan dgn income yg beriban2,
Kita x bleh nak halang org dari join program yg mcm ni, duit dia...
Cumanya nasihat aku, kalu nak join tu jgn la terlalu mengharap..
Kalu kantoi... jadikan lah ia sbg harga yg perlu dibayar utk pelajaran tu..
So next time, berhati2... x ada yg mudah & cepat di internet ni... peace:D

salam... sebelom korang jump apa2 biz, kaji dulu.baik luar dan dalam. sbb kita biz people to people..
:)paid:)paid:)paid:)paid

klik klik
 
Sponsored Post

hampeeeh

Active Member
Joined
Feb 21, 2011
Messages
1,530
Reaction score
0
Points
20
sokong:(scam
 

arafatprofit

Active+ Member
Joined
Sep 21, 2006
Messages
2,903
Reaction score
12
Points
25
info yang baik ni. kepada mereka yang spamm dan seumpamanya, trick penipuan ini dah diketahui ramai. jangan ler menyusahkan orang mendeletekan email dan postings yang ntah apa-apa.
 

boloxwox

Freshie
Joined
Aug 11, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
kadang2 mereka yang menaja konsep reseller ni menggunakan alamat peto pos sahaja.Mereka bagaikan ada agenda tersendiri dan mengetahui kesudahan program yang diwarwarkan konon dapat income beriban2 dalam masa singkat sambil goyang kaki.Tindakan menggunakan alamat peti pos,nama samaran dan lain2 untuk menyembunyikan imej diri dilihat sebagai persediaan untuk menyelamatkan diri sekiranya pembohongan mereka telah terhidu.
 

hello4u

Permanently Banned
Joined
Jan 14, 2010
Messages
6,924
Reaction score
8
Points
65
ermmm..... apapun klu rezeki tu ade......mmg mudah utk kita kecapi ....
 

tamarin

Freshie
Joined
Oct 3, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
sama la dgn saya..berbulan2 buat camtu tapi hasilnya menyedihkan..kdg2 x dapat apa langsung..lebih baik cari rezeki dengan cara yang betul dan jelas......
 

haziq

Active Member
Joined
Jul 17, 2011
Messages
1,244
Reaction score
13
Points
25
TERBAIK LAH..PANDUAN MASA DEPAN ..TQ TT :D:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register