30 orang agen diperlukan

CG Sponsors




mhafiz_biz

Fun Poster
Joined
May 13, 2008
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
PAKEJ PERCUTIAN PERCUMA KE PULAU LANGKAWI UNTUK 30 ORANG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Berita baik kepada semua yang minat berniaga.
Kami mencari 30 orang yang komited dalam perniagaan untuk mempromosikan produk kami di pasaran sama ada secara online atau offline. Anda hanya mempromosi dan mendapat untung runcit daripada jualan anda itu.

Yang menariknya di sini ialah kami membuka pertandingan kepada semua yang berminat. Pertandingannya ialah anda perlu menjual produk kami dengan jumlah minimum yang akan ditetapkan dan dalam masa yang ditetapkan, anda berpeluang memenangi hadiah berupa Pakej Pelancongan ke Pulau Langkawi. Jika anda dapat mencapainya, anda akan dapat untung runcit anda sendiri hasil jualan anda dan hadiah daripada kami kerana berjaya mencapai target tersebut. Jika kesemua agen kami ini dapat mencapai target tersebut, semuanya saya akan hadiahkan Pakej Pelancongan ke Pulau Langkawi tersebut. Dan dalam semua yang berjaya itu, yang paling tinggi jualannya akan mendapat satu Pakej Umrah untuk 2 orang.

Jika anda berminat, Sila hantarkan Nama dan Alamat anda ke 019-9948163, dan kami akan tempatkan anda dalam sesi penerangan yang akan diberitahu nanti. Tempat terhad. Hanya 30 orang diperlukan.

p/s: semuanya saya akan terangkan pada sesi penerangan nanti.

 
Sponsored Post

mhafiz_biz

Fun Poster
Joined
May 13, 2008
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
Produk kesihatan yang terbaik di dunia.. Tun Mahathir,Pak Lah dan Agong pun amalkannya..
 

mhafiz_biz

Fun Poster
Joined
May 13, 2008
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
Sekarang sudah ada seorang yang berminat untuk sertai... Cepat, masih dibuka...
 

mhafiz_biz

Fun Poster
Joined
May 13, 2008
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
Yes Dollarkey...USANA...saya nak buat camni untuk pasarkannya...saya suka produk dia sebab sangat berkesan dan berkualiti. Produk no 1 di dunia....Tapi saya tak suka buat dengan cara MLM..Saya suka menjual...Saya tak berapa yakin dengan sistem dalam MLM..Saya lebih suka menjual...Sebab tu saya wat gini...

Ok, sekarang ni dah ada seorang yang berminat untuk menyertainya..Sama cam affiliate la, cuma xde website sebab konsep kta bisnes offline... Tapi kalau lepas ni ada yang nak buat blog or web sendiri, terpulanglah kepada masing2.. Sebab tu saya akan adakan sesi penerangan dulu sebelum kita mulakannya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register