3 forex video in 1 CD

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18625
USD / JPY
104.705
GBP / USD
1.30455
USD / CHF
0.90414
USD / CAD
1.31322
EUR / JPY
124.206
AUD / USD
0.71389

CG Sponsors




Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
salam....

pertama sekali terima kasih kerana sudi melawat thread ni....:)cgrock:)cgrock

cd2 forex untuk korang....

bukan free tapi ia lebih murah jika korang beli dari firma sebab firma cuma cas untuk perkhidmatan burning, makan tengah hari, kopi dan kos yg berkaitan:D:D

satu CD hanya berharga RM25.....

so, CD pertama yang firma tawarkan mengandungi 3 bahagian iaitu

1.trader secret code


harga asal ialah usd 97....tapi kat firma hanya rm25 satu cd....

berserta bonus

fibmaster
fibo ratio and harmonic pattern











hanya untuk warga CG:)cgrock:)cgrock:)cgrock

pembayaran boleh dilakukan melalui maybank:)cgrock


format bayaran

sila banking RM25 ke akaun maybank
Account type: Savings Account
Account number: 110014143999
Account name(1): FIRDAUS KAPIN

lepas tu email kat [email protected]

subject: trader secret code

kat email tu korang tulis alamat rumah/peti surat dan peti besi sekali....
n bukti pembayaran.......
 
Last edited:
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
haritu firma ada buka thread utk download rapidshare/hotfile

pastu kena delete kot ngan admin rasanya

saya sempat gak copy semua link

thanks sangat2
 
Last edited:

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
haritu kak firma ada buka thread utk download rapidshare/hotfile

pastu kena delete kot ngan admin rasanya

saya sempat gak copy semua link

thanks sangat2
firma lelaki la dik......

sesama.....

firma buat ni khas untuk korang...banyak lagi title yang menarik tapi kita buat step by step.......:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
kalau ada cadangan...firma dengan rendah diri terima cadangan korang:D
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
teknik apa yang akan diajar kt CD tuh ye.....?
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
teknik apa yang akan diajar kt CD tuh ye.....?
Traders Secret Code oleh Mark McRae adalah kursus dalam Video format. ia Menggunakan kaedah Fibonacci, MACD, RSI dan special channel.
 

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,699
Reaction score
35
Points
35
bro.. bila nak buka offer vps tu ?

ke ada T&C

:D
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
bro.. bila nak buka offer vps tu ?

ke ada T&C

:D
tu thread sebelah je bro....:D

insyallah dalam masa terdekat ni...cuma yg problemnya vps ni xleh nak pisah2...so seal nya korang kena la trust firma:D

untuk simpan mt4 korang n jalan kat vps tu......
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
menarik gaks..
ya...memang menarik....

kepada yang berminat....boleh try....

harga sebenar mahal tapi firma ambik kos burn n cd je.....
n banyak lagi yang firma akan offer seperti fibmaster:)paid:)paid

Code:
http://www.forextradingcourses.net/Traders_Secret_Code.html
ni review trader secret code...

Code:
http://www.forex-new-software.com/2009/05/forex-traders-secret-code-review.html
sesuai untuk mereka yang belum mengenali forex....untuk korang kenal apa tu forex.....

fibmaster lebih kepada tool fibonacchi:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register