2WD atau 4WD terbaik, minta pendapat :poll

CG Sponsors




antara 4x4 yang selesa dan berkuasa

  • toyota hilux 2.5

    Votes: 3 7.0%
  • nissan navara

    Votes: 10 23.3%
  • mitsubishi triton

    Votes: 10 23.3%
  • ford ranger

    Votes: 20 46.5%

  • Total voters
    43

Jejaka Kedekut

Legendary Member
Joined
Nov 28, 2007
Messages
11,086
Reaction score
23
Points
115
gaji kena tinggi jugak nak beli benda ni.
aku dulu nak beli yang 75k pun bank bikin cerewet macam-macam mintak dokumen walaupun ada penjamin kerja makan gaji.
sekali aku sound kalau tak lulus aku beli cash.bank kau jugak takleh duit riba terus senyap dan lulus.:))

berita terkini untuk tt ford dah jual yang facelif 2015.
 
Sponsored Post

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,841
Reaction score
321
Points
141
Triton baru ni pehhhh paduu bhaii
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,693
Reaction score
1,732
Points
201
Ford Ranger 2.0 Si-Turbo pun ok dah. Engine 2.0 menjana kuasa 180PS dan tork 420Nm
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,867
Reaction score
474
Points
81
bulan 7 ni , subsidi minyak bakal ditarik.. ron95 mungkin cecah rm2.50
 

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,290
Reaction score
78
Points
35
ikut pengalaman, Navara paling ergonomic dan selesa. Tempat duduk belakang pun luas
 

kalam79

Active Member
Joined
May 27, 2008
Messages
1,550
Reaction score
5
Points
25
mengikut pengalaman seorang kenalan aku...
hilux - jln jauh letih badan
navara - jln jauh ok..

dari pengalaman sendiri (menumpang je) ford baru comfort, navara rendah skit so ade rase skit mcm kereta..

tu je le..sekian dimaklumkan..:):)
 

Kamm Matt

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2013
Messages
507
Reaction score
36
Points
20
navara kargo belakang la pulak pendek sikit.. kalu nk bawak moto kt blkg byk juga tyr terkeluar hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register