BTC USD 38,874.6 Gold USD 1,877.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

diyan

Freshie
Joined
May 19, 2014
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Salam semua! hee..

tengok heading pun dah tahu nak cerita apa :p :D

harini nak terangkan tentang product baru dari phytoscience.. apa dia?

2SLLIM


IMG_20140612_205929_-259383663.jpg



Tumpuan ramuan:

gabungan unik Garcinia Camborgia (Super Citrimax), ekstrak biji kopi hijau dan stem sel 2 jenis tumbuhan membolehkan berat badan turun menerusi pembaikan sel untuk kesempurnaan badan.

*GARCINIA CAMBORGIA- terbukti secara klinikal untuk menyekat selera makan ,membakar lemak mengurangkan BMI dan mengurangkan berat badan tanpa kesan negatif.
ia juga meningkatkan hormon serotonin dalam badan.. hormon ini terkenal sebagai hormon yang memberi mood "happy" dalam badan, meningkatkan kualiti tidur, mengurangkan rasa lapar dan mencegah makan berlebihan.

*PHYTOCELLTEC ARGAN -untuk membantu bina sel2 baru.. jadi kulit remaja dari dalam :D

*PHYTOCELLTEC SOLAR VITIS- dapat melindungi sel-sel stem epidermis daripada tekanan UV dan penuaan kulit yg disebabkan oleh cahaya

* EKSTRAK BIJI KOPI HIJAU- kaya dengan asid klorogenik yang membantu membentuk lekuk badan kerana ia mensasarkan jisim lemak bukan jisim otot.

* cara makan: hanya kemam di bawah lidah dan ia akan mencair dan terus diserap ke dalam salur darah.. ini kerana, bawah lidah kita ada banyak lingkaran salur darah :)

SNOWPHYLL

*snowphyll ini bertindak sebagai antioksidan dan anti kanser.. hanya campur dgn 500ml air..untuk yg nak tau cano rupe e lopeh bancuh..ni dia:





nak tahu lebih lanjut dan lagi detail? mesej/ call/ whatsapp:

DIYA 016-3463516

harga dia??

satu pek RM250

TETAPI!

Kalau anda bertindak dengan sekarang, mesej/whatsapp kod ini untuk mendapat harga:

Rm385 untuk 3 PEK!!

berbaloi kan :D

kod sms:

SAYA NAK SLIM

KE

DIYA6016-3463516
 
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register